ماجرای چارلز آگوستوس میلورتون( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی

نمایش صوتی ماجرای چارلز آگوستوس میلورتون( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی ماجرای چارلز آگوستوس میلورتون( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

" بن‌بست خودساخته "

نام اصلی: The Memories of Sherlock Holmes

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1393

شابک:

978-622-6386-00-5

خلاصه:

چارلز اگستوس میلورتون مردی شریر و فرصت طلب است که با بدست آوردن مدارک شخصی افراد ثروتمند از نقاط ضعف آنها دست به اخاذی می‌زند. بر همین اساس او زندگی افراد بسیاری را به تباهی کشانده‌است. هولمز با توجه به شناخت و نفرتی که از این شخص دارد و بنا به تقاضای لیدی برکول درگیر پرونده اخاذی میلورتون از او می‌شود.

بشنوید:

هنرمندان:
بازیگر علی زرینی
کارگردان رضا عمرانی
ادیتور صنم کجوئی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
ویرایش- ادیت فروغ بهرامی

تاریخ تولید اثر: ادریبهشت ماه 96

مدت زمان اثر: 63 دقیقه

این مجموعه نمایشی در فرم و شیوه اجرایی ساختار کلاسیک روایت را برگزیده و روابط شخصیت‌ها و مکان‌های وقوع داستان در همان چارچوب آشنا برای مخاطب فضاسازی و اجرا شده‌اند.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 2

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

فریمان حاج رسولی ها

11 مهر 1397 ساعت 00:11

سلام
من مجموعه رو خریداری کردم و روی گزینه ساخت لینک دانلود کلیک کردم ولی متاسفانه هیچ لینکی ساخته نشد
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

محسن کیاندوست

16 مهر 1397 ساعت 17:25

با سلام
ضمن عرض پوزش مشکل فنی رفع شد و فایلها آماده دانلود هستند

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

کتاب صوتی هشت قتل حرفه‌ای هشت قتل حرفه‌ای

پیتر سوانسون

کتاب صوتی قتل خانم مک گینتی قتل خانم مک گینتی

آگاتا کریستی

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

تازه‌های ماه‌آوا

پاکسازی آگاهی در 21 روزنویسنده: دبی فوردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ دبی فورد در کتاب پاکسازی آگاهی در 21 روز، فرآیندی سه مرحله‌ای را معرفی می‌کند که به ما قدرت رها کردن افکار مسموم و رفتار مخرب و در عوض رسیدن به آرامش عمیق درونی را می‌دهد. این سفر 21 روزه چشمان ما را به روی هر‌ آنچه هستیم و می‌خواهیم باشیم، می‌گشاید. پاکسازی آگاهی در 21 روز راهی است که بیست‌ویک شبانه‌روز را به ایجاد رابطه‌ای عمیق و عاشقانه میان روح و نیرویی بیکران اختصاص می‌دهد. نیرویی که شما را در رسیدن به برترین تجلی وجودتان به جنب‌وجوش وامی‌دارد. این سفر فرایندی است عمیق برای پاکسازی گذشته، پذیرش صادقانه‌ حال و به تصویر کشیدن آینده‌ای متفاوت با هر آن‌چه در تصورتان می‌گنجد. قصد بر آن‌ است که طی این سفر در بازسازی عرفانی، دگرگونی عاطفی و اتصال مجدد با عمیق‌ترین تمنای وجودتان غوطه‌ور شوید. این دوره‌ پاکسازی به شما کمک می‌کند با رها کردن باورها و فرضیات غلط گذشته به رابطه‌ای ژرف و بی‌نظیر با عشقی بیکران دست یابید. عشقی که فقط با آشتی با خود، دیگران و زندگی کنونی‌تان میسر است. ”

نگاهی اجمالی به کتاب

“ رمان نفر بعدی‌ای که در بهشت ملاقات می‌کنید که از کتاب‌های پرفروش سال 2018 است، یک پیچ و تاب هیجان‌انگیز و هوشمندانه دارد. در این کتاب صوتی میچ آلبوم (Mitch Albom) داستان تجدید دیدار ادی آسمانی با آنی دختر کوچکی که او روی زمین نجاتش داد را به تصویر می‌کشد و در این بین از نحوه برخورد زندگی و مرگ ما در آن سخن می‌گوید. 15 سال قبل، با انتشار رمان معروف پنج نفری که در بهشت ملاقات می‌کنید، تمامی خوانندگان این رمان عاشق و دوست‌دار ادی کهنه‌سربازی شدند که مکانیک‌کار ماشین‌های یک پارک بازی بود و در حین نجات دادن یک دختر جوان به نام آنی از دنیا رفت. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools