وسوسه‌های کمال‌گرایی

کتاب صوتی

کتاب صوتی وسوسه‌های کمال‌گرایی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Whats bad about being too good

ناشر: نشر پیدایش

سال چاپ: 1392

شابک:

خلاصه:

هیچ انسانی بی نقص نیست. انتظارات غیرواقعی شما از خودتان و نیز دیگران از شما می تواند آسیب های جدی و زیادی به زندگی تان وارد کند.
این کتاب به شما کمک می کند تا بدانید کمال گرایی چه بلاهایی بر سر روابط شما با دیگران می آورد، همچنین به شما می آموزد که تفاوت بین کمال گرایی و خوب انجام دادن کارها چیست و نیز چگونه می توانید حس کمال گرایی تان را تحت کنترل درآورید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار میلاد رحیمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 4 ساعت و 13 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ این فایل به مناسبت روز جهانی خط بریل با صدای عرشیا عشقی از هنرمندان و علاقمندان کتاب که با چشم دل می‌بیند. ”

پیروزی فکرنویسنده: اورایزن اسوت ماردنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ نویسنده این کتاب به زبانی ساده و در عین حال هوشمندانه و همه‌جانبه به تاثیرات نحوه فکر کردن ما درباره خود و دیگران پرداخته‌است و با بیان مثال‌های عینی ، جذاب و شنیدنی ما را با خود همراه می‌کند و نهایتا ما را با وجهی تازه از خودمان روبرو می‌سازد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools