خزان خودکامه

کتاب صوتی

کتاب صوتی خزان خودکامه

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

از آثار مشهور مارکز که نوشتن آن نزدیک به7سال طول ‌کشید.

نام اصلی: The Autumn of the Patriarch

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: ۱۳۹۱

شابک:

978-622-6386-50-0

خلاصه:

مارکز در رمان شگفت انگیز ـ خزان خودکامه - همچون دیگر آثارش شیوه رئالیسم جادویی را دنبال می‌کند. خزان خودکامه همان گونه که از نامش پیداست، روایت افول و میرایی دیکتاتوری است که از هیچ وسیله‌ای برای حفظ قدرت نمی‌گذرد ، اما سرانجام تنها و بیچاره در همان پیله‌ای که برا ی حفاظت جانش ساخته، از بین میرود.

بشنوید:

هنرمندان:
ویرایش- ادیت فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابرداری و میکس آرش رستمی

تاریخ تولید اثر: شهریور ماه 96

مدت زمان اثر: 11 ساعت

ویژگی فرم و ساختار نگارش این اثر درخشان مارکز،که پی‌در‌پی‌ زاویه نگاه و راوی را تغییر می‌دهد ، اجرایی بدون صداسازی برای شخصیت‌ها می‌طلبد که هدف نویسنده را برآورده سازد تا مخاطب هشیار و نکته سنج خود بتواند به کشف ریتم و درونمایه اثر دست یابد. از سوی دیگر در اجرا لحنی هماهنگ با صراحت و خشونت موضوع رمان انتخاب شده است.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی زمستان در راه است زمستان در راه است

گری کاسپاروف

کتاب صوتی کالبدشکافی ترور کالبدشکافی ترور

اندرو سینکلر

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی توتالیتاریسم توتالیتاریسم

هانا آرنت

تازه‌های ماه‌آوا

ترانه ایزانویسنده: ماگدا سابوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ماگدا سابو در کتاب ترانه ایزا ماجرای پیرزنی را روایت می‌کند که همسر خود را از دست داده است و برای ادامه‌ی زندگی نزد دخترش ایزا می‌رود. این مادر و دختر تصمیم دارند که کنار هم باشند، اما این تصمیم کشمکش‌های احساسی بسیاری ایجاد می‌کند که برای هر دوی آن‌ها گران تمام می‌شود. این رمان جذاب سال‌ها قبل از کتاب «در» که مشهورترین اثر ماگدا سابو است، نوشته شد اما مدت‌ها طول کشید تا این کتاب به زبان انگلیسی ترجمه شود. کتاب حاضر از نظر موضوعی شباهت‌های زیادی به رمان «در» دارد و بارزترین آن‌ها را می‌توان به بررسی ماهیت زندگی شهری، تناقض نسل جدید و قدیم و ... دانست. ”

بته کتاننویسنده: هانس کریستیان اندرسنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ همیشه بخت یارت نیست. رنج بردن شکلی از تجربه است و می توان از آن درس ها گرفت. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools