بخش گمشده

کتاب صوتی

کتاب صوتی بخش گمشده

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

قطعه‌ای ادبی از زندگی و کند‌وکاو بخش‌های پنهان وجود ما

نام اصلی: La Part manquante

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: ۱۳۹۴

شابک:

978-622-6386-36-4

خلاصه:

کریستیان بوبن ، تجربیات ساده زندگی را دستمایه‌ی نوشتن کتابش می‌کند و در این کتاب هم ، مانند دیگر آثارش اندیشه‌های معنوی خویش درباره‌ی زندگی را در قالب جملاتی حکیمانه با ما در میان می‌گذارد.بوبن همچون کاوشگری دقیق و حساس اعماق وجود انسان را می‌کاود و بخش‌های پنهان و گمشده‌ی او را با زبانی شاعرانه و دلنشین در ظرف واژه‌هایی که آگاهانه انتخاب شده‌اند می‌ریزد و به ما عرضه می‌کند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار کیان شمس
ادیتور کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 1396

مدت زمان اثر: 2 ساعت و 17 دقیقه

کریستیان بوبن را فیلسوفی شاعر مسلک می‌شناسند.از همین جهت در اجرای بخش گمشده سعی شده بنیان‌های فکری و تصاویر شاعرانه متن در لحن گوینده متناسب و مطلوب شنیده شود.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

سیزده دلیل براینویسنده: جی اشرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ با تمام عضلات بدنم که باهم متحدانه می‌خواهند از حال بروم، مقابله می‌کنم. همه‌ی عضلاتم انگار باهم از من می‌خواهند به مدرسه نروم. می‌خواهند به‌جای دیگری بروم و تا فردا پنهان شوم؛ ولی اهمیتی نداشت، هر وقت به مدرسه برمی‌گشتم، مجبور بودم با آن آدم‌های داخل نوارها روبه‌رو شوم. به ورودی پارکینگ نزدیک می‌شوم. جایی که تخته‌سنگ بزرگ و حکاکی شده‌ای با پیچکی که به دور پایه‌ی آن پیچیده شده قرار دارد. روی آن نوشته یادبودِ سال 1993. در طول این سه سال، بارها از جلوی این تخته‌سنگ عبور کرده‌ام؛ اما هیچ‌وقت پارکینگ را به این شلوغی ندیده بودم. حتی یک‌بار، چون هیچ‌وقت این‌قدر دیر به مدرسه نمی‌آمدم. تا امروز. به دو دلیل. یک: بیرون دفتر پُست منتظر ایستاده بودم. منتظر بودم باز کند تا جعبه کفشی پر از نوار کاست را پُست کنم. ”

دیوانه‌وار عاشق خودتان باشیدنویسنده: کریستین آریلوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ بسیاری از ما بدون اینکه متوجه باشیم، با خودمان قهر کرده‌ایم! خیلی ساده است: نه به علایق خود توجهی داریم و نه حتی چند دقیقه در روز را به فکر کردن درمورد خودمان اختصاص می‌دهیم. آخرین‌باری را که به صدای قلبتان گوش کرده‌اید، به خاطر دارید؟ هر آرزویی که دارید یا هر هدفی که به سوی آن حرکت می‌کنید، همگی تحت تأثیر نظری هستند که نسبت به خودتان دارید. آیا با عینک مثبت‌اندیشی خودتان را در آینه برانداز می‌کنید یا هر روز با سیلی از انتقادات و سرزنش‌ها به ملاقات خودتان می‌روید؟ کریستین آریلو در کتاب صوتی دیوانه‌وار عاشق خودتان باشید هنر خودشناسی را به شما می‌آموزد. یقین داشته باشید که اگر شخصیت خود را به شکلی واقع‌گرایانه بشناسید و توانایی‌هایتان را درک کنید، یقیناً عاشق خودتان می‌شوید. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools