ماجرای دومین لکه( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی

نمایش صوتی ماجرای دومین لکه( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی ماجرای دومین لکه( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

" کشف راز معمای محرمانه "

نام اصلی: The Memories of Sherlock Holmes

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1393

شابک:

978-622-6386-00-5

خلاصه:

مدرک محرمانه و مهمی از خانه‌ی یکی از مقامات بلند‌پایه وزارت خارجه انگلستان به سرقت رفته‌است . نخست وزیر و مسئول وزارت خارجه از هولمز برای پیدا کردن این نامه طلب یاری می‌کنند.این نامه در صورتی که به دست بدخواهان بیفتد می‌تواند جرقه‌ی بروز جنگ در سراسر اروپا را بزند. هولمز به همراه دستیارش دکتر واتسون تحقیقاتش را دراین موردآغاز می‌کند .سرنخ های اولیه هولمز را به خانه و همسر مسئول وزارت خارجه می‌کشاند.

بشنوید:

هنرمندان:
بازیگر علی زرینی
کارگردان رضا عمرانی
ادیتور صنم کجوئی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: ادریبهشت ماه 96

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 14 دقیقه

این مجموعه نمایشی در فرم و شیوه اجرایی ساختار کلاسیک روایت را برگزیده و روابط شخصیت‌ها و مکان‌های وقوع داستان در همان چارچوب آشنا برای مخاطب فضاسازی و اجرا شده‌اند.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 6

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

مازیار کربلایی هادی

31 فروردین 1397 ساعت 11:42

سلام همچنان لینک دانلود نمایش دو لکه بسته است لطفا رسی گی کنین.

محسن کیاندوست

31 فروردین 1397 ساعت 16:52

با سلام و عرض پوشش. آماده سازی مجموعه شرلوک کمی طولانی شده و به زودی بر روی سایت قرار داده میشود. قاعدتا آثاری که در قسمت بزودی قرار دارند نباید برای فروش باز می بودند. به محض آماده شدن به شما اطلاع رسانی خواهد شد. چنانچه تمایل داشته باشید میتوانیم خرید شما را بازگشت دهیم تا از سایر اثار استفاده نمایید.

مازیار کربلایی هادی

31 فروردین 1397 ساعت 02:14

سلام متاسفانه ماهک خریداری شد منتها لینک دانلود ساخته نشد ، واقعا و واقعا قالب سایت شما بسیار ناکارآمد و اعصاب خورد کن و بیجهت پیچیده است حال اینکه سایتهای دیگری هم هستند که کاربر بی جهت به زحمت نمی افتد و خیلی راحت به محتوی دسترسی دارد من نمیدونم واقعا چرا به این شکل خب بنده الان درتنهایی نیاز دارم این قطعه را گوش کنم که ناممکنه اونهم پس از پرداخت متوجه شدم که امکان شنیدن ندارم واقعا متاسفم

محسن کیاندوست

31 فروردین 1397 ساعت 16:52

ممنون از نظرتون. لطفا بفرمایید با کدام قسمت از کاربری سایت مشکل دارید تا حتی المقدور اصلاح کنیم.

امیر محمد ترابی

18 خرداد 1398 ساعت 08:33

سلام مثلا کتاب های خریداری شده در نسخه موبایل اسم و پوستر هاشون نمیاد ، در ثانی واقعا پیچیده کردید همین لیست کتابهای من رو در صفحه اصلی میزاشتید درست بعد از ورود

دیزاین سایتتون هم دلگیره بنظر من

محسن کیاندوست

24 مرداد 1398 ساعت 23:07

ممنونم نظرتون رو بررسی میکنیم

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

کتاب صوتی هشت قتل حرفه‌ای هشت قتل حرفه‌ای

پیتر سوانسون

کتاب صوتی قتل خانم مک گینتی قتل خانم مک گینتی

آگاتا کریستی

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

تازه‌های ماه‌آوا

آغازی دوبارهنویسنده: جوئل اوستینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب آغازی دوباره، نوشته جول اوستین، خودسازی و موفقیت را از دیدگاه دین مسیحیت تعریف می‌کند و به شما می‌گوید که چگونه با بهره‌مندی از آموزه‌های مذهبی می‌توان درون خود را پرورش داد و به موفقیت دست یافت. اولین قدم موردنیاز برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌هایتان و بهترین تصمیمی که می‌توانید در زندگیتان بگیرید، این است که خداوند را در مرکزی‌ترین نقطه از زندگی خود قرار دهید. رمز این نکته که روزانه یک زندگی خارق‌العاده را زیست کنید این است که ارتباط خود را با خداوند بهتر و زیباتر سازید. باید ریشه‌های خود را به خداوند وصل کنید تا موفق شوید قدرتش را دریافت کنید و جان دوباره بگیرید تا هر فکر و طرحی که برای شما دارد، به نتیجه برسد. ”

سین مثل سودابهنویسنده: کاوه میرعباسیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب سین مثل سودابه نوشته کاوه میرعباسی یکی از رمان‌های جذاب معاصر است. این کتاب روایتی جذاب است. کتاب سین مثل سودابه یک رمان پلیسی – کارآگاهی است که خواننده را با داستان جذاب خود همراه می‌کند. در عین‌حال این کتاب نوعی بازخوانی مدرن شاهنامه است داستانی پلیسی و عاشقانه. کارآگاه فردوس قاسمی با رستم سیستانی یا همان رستم نکره آشنا می‌شود. رستم از او می‌خواهد تا عشق پانزده ساله‌اش «سین» را پیدا کند. سین کیست و کجاست؟ معمای کارآگاه شروع می‌شود و داستان شکل می‌گیرد. در این جست وجوی دویست و هفتاد صفحه‌ای فردوس قاسمی هویت سین را کشف می‌کند. سین یعنی سودابه زن اغواگر و جذابی است که رستم و افراسیاب و کاووس را به عشق خود گرفتار کرده است و خود به عشق سیاوش گرفتار شده است.اما سودابه این اثر متفاوت است. بخشی از کتاب سین مثل سودابه دختری جوان با موهای بلند و مشکی، چشمان درشت سیاه مثل دو تکه زغال، نگاهی افسون‌کار، فریبنده، سکرآور، اغواگر، مغرور، مرموز، نامهربان، بیگانه با همدلی، لب‌های برجسته و مرطوب، نویدبخش بوسه‌های مهلک، بینی باریک و کمی عقابی که زیبایی‌اش را وحشی جلوه می‌دهد و جوان‌های خیلی قدیم را یاد جینالولوبریجیدا می‌اندازد، موقعی‌که هنوز دماغش را عمل نکرده بود، اندامی ظریف و کشیده و شکننده... ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools