خودآموز دیکتاتورها

کتاب صوتی

کتاب صوتی خودآموز دیکتاتورها

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده رندال وود
برگردان بیژن اشتری

نام اصلی:

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: سیاسی

خلاصه:

از همان زمانی که اجدادمان با مفهوم «مدنیت» آشنا شدند و ضرورت وجود پدیده‌ای به اسم «حکومت» را درک کردند، «دیکتاتوری» به زندگی اجتماعی انسان‌ها قدم گذاشت. اصولاً هیچ دوره‌ای از تاریخ را سراغ نداریم که در گوشه‌ای از دنیا استبداد و عوامل آن جولان ندهند. بااین‌حال، کمتر کتاب تاریخی یا سیاسی‌ای نوشته شده که هدفش بررسی روش مشترک دیکتاتورها باشد. رندال وود و کارمینه دولوکا از معدود پژوهشگران و نویسندگانی هستند که جریان‌های تاریخی و اجتماعی را به این دید نگاه کرده‌اند که دستورالعمل دیکتاتورها را کشف کنند و با مخاطبان خود به اشتراک بگذارند. نه، اشتباه نکنید! قرار نیست با شنیدن این کتاب دیکتاتور شوید یا مدرسه‌ی دیکتاتورپروری راه بیندازید. هدف نویسندگان آن است که پدیده‌ی استبداد و دیکتاتوری را به بحث بنشینند و با اشاره به ده‌ها نمونه‌ی واقعی، مشخصات دیکتاتورها را برایتان روشن کنند.

کتاب صوتی خودآموز دیکتاتورها زبان طنز و کنایه را برای بازگویی تلخ‌ترین رویدادهای تاریخ برگزیده است. البته با دانستن این نکته ممکن است تصور کنید شاید اطلاعات نویسندگان چندان جدی نباشد و بهتر است شما هم این کتاب را جدی نگیرید اما برعکس، اطلاعاتی که در این اثر ارائه شده همگی با تفحص در مستندات تاریخی و اسناد معتبر به دست آمده‌اند. پانویس‌های مفصل کتاب نیز به شما کمک می‌کنند حتی اگر خیلی هم در جریان وقایع تاریخی نیستید، بازهم اشاره‌های تاریخی اثر حاضر را به خوبی درک کنید.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 23 ساعت و 29 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ نظرتان درباره ی مجراجویی چیست؟ آیا تا امروز فکر یک زندگی هیجان انگیز را در سر داشته اید؟ یا اینکه آرزو کنید به سفر دور دنیا بروید و عجایب و مناظر زیبا را ببینید؟ اگر تاکنون رویای زندگی دل انگیزتری را داشته اید، احتمالا از خواندن این داستان های شگفت انگیز لذت خواهید برد. برخی از آن ها در سرزمین های دور دست و برخی دیگر در همین نزدیکی ها رخ می دهند؛ داستان توطئه و فرار، داستان رویدادهای عجیب در سواحل کارائیب، داستان سرقت و خرابکاری، تعقیب و گریز، و سرانجام جستجو و کشف معما. ”

به من نگاه کننویسنده: الهام فلاحRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ شیوع روزافزون اوتیسم در میان کودکان دغدغه بسیاری از والدین امروزی‌ست. آن هم در جامعه‌ای که امکانات قابل قبولی برای این کودکان در نظر گرفته نشده است. این کتاب تنها به بیان گوشه‌ای از مشکلات اوتیسم و تأثیر آن بر روابط آدم‌ها پرداخته است. نگاه، فرزند ابراهیم و غزاله، مبتلا به اوتیسم است. غزاله که زنی امروزی‌ست حاضر نیست تمام موقعیت‌ها، وقت و انرژی‌اش را صرف کودکی کند که چیزی از جهان او نمی‌داند. از سوی دیگر ابراهیم هم به طور کلی منکر اوتیسم دخترشان می‌شود. رابطه ابراهیم و غزاله در اثر مواجهه با این مشکل فرزندشان از هم می‌پاشد. معضلاتی که هر کدام از آن‌ها در نگهداری از کودکشان دارند، رویکرد جامعه، خانواده‌ها و اطرافیان به معضل اوتیسم دستمایه اصلی رمان به من نگاه کن است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools