نگاهی اجمالی به کتاب“ در جامعه امروز، همه وسواس زیادی برای انجام کارهای بیشتر دارند. مشغله داشتن تبدیل به نشان افتخار شده است. میخواهیم به اطرافیانمان نشان دهیم که چقدر بهرهور و مولّد هستیم. میخواهیم همسایههایمان ببینند که ما چقدر پرکارتر از بقیه هستیم.
با این حال بسیاری از ما درک درستی از بهرهوری نداریم. در حالی که ممکن است در ظاهر پُرمشغله باشیم، اغلب دستاوردهای بسیار کمی داریم. افزودن کارهای بیشتر به فهرست کارهای بیپایان ما، لزوماً ما را بهرهورتر نمیکند.
امروزه دوران کارهای یدی و سنگین به پایان رسیده است. در عصر تکنولوژی همه چیز رو به هوشمندسازی و آسانترین راه است. در این میان کسانی که بخواهند از روشهای سنتی تبعیت کنند، از قافله پیشرفت عقب میمانند. کتاب طرز فکر استراتژیک راهنمای مناسبی برای دستیابی به کوتاهترین راه برای موفقیت است. راهی که در نتیجه یک زمانبندی مناسب، مدیریت انرژی و برنامهریزی، شما را به مقصد میرساند. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ سیمایی تازه از دو بانوی ایرانی! علی اکبر سعیدی سیرجانی در کتاب صوتی سیمای دو زن قرار است جلوهی تازهای از شخصیت «شیرین» و «لیلی» را در خمسهی نظامی به شما نشان بدهد. اگر تابهحال فقط از لابهلای بیتهای «خسرو و شیرین» و همینطور «لیلی و مجنون» این دو بانوی برجسته را شناختهاید، حالا نوبت آن رسیده که بررسی دقیقتری از ابعاد روانشناختی و اجتماعی عشق آنها داشته باشید. ”