زمستان در راه است

کتاب صوتی

کتاب صوتی زمستان در راه است

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: کوله پشتی

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: سیاسی

خلاصه:

حکومت روسیه و اقدامات سیاسی سران آن در عرصه‌های بین‌المللی، موضوع محوری کتاب صوتی زمستان در راه است را می‌سازد که با نگاه موشکافانه و تیزبین گری کاسپارف به نگارش درآمده. نویسنده‌ی این کتاب پرفروش آمازون با مطالعه‌ی سیر روند سیاست‌های حکومت روسیه در بستری تاریخی، اثری نقادانه، البته با زبانی ساده درمورد یکی از ابرقدرت‌های حال حاضر دنیا نوشته که شنیدن آن، نه‌تنها اطلاعاتی سودمند در اختیارتان قرار خواهد داد، بلکه روش صحیح تحلیل سیاسی را نیز به شما می‌آموزد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار فروغ بهرامی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

شهامتنویسنده: دبی فوردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ دبی فورد در کتاب شهامت: موثرترین و کاربردی‌ترین راهکارهای افزایش اعتماد به نفس، نسخه‌ای بسیار کاربردی، دقیق و هوشمندانه را برای یک زندگی شجاعانه در اختیار خوانندگان می‌گذارد. در فصل فصلِ کتابی که در دست دارید، آنچه برای یک زندگی سالم همراه با عزت نفس و اعتماد به نفس لازم دارید، گنجانده شده است. دبی فورد به‌ گونه‌ای شیوا و سلیس از تجربه شخصی خویش و دگرگونی خود از رویکردی بیمناک به بینشی شجاعانه می‌گوید. او هیچ نقطه ابهامی به جا نمی‌گذارد، هیچ رازی را سربه‌مهر نگه نمی‌دارد و من در عجبم چگونه با شما از همان چیزهایی که سال‌ها پنهانشان داشته است چنین بی‌پروا، سخن می‌گوید. چگونه می‌گذارد به عمق ترس و وحشت او پی ببرید. او هرچه را برای یک زندگی شجاعانه لازم دارید به‌ وضوح بیان می‌کند. من به شما اطمینان می‌دهم همچنان که کتاب شهامت را می‌خوانید و پیام‌های عمیق دبی فورد را می‌گیرید خود را برای نبرد زندگی آماده‌تر احساس می‌کنید و سرانجام به نقطه‌ای از شهامت و اعتمادبه‌نفس می‌رسید که پیش از این هرگز تجربه نکرده‌اید. ”

کالسکهنویسنده: نیکلای گوگولRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ فیثاغوروویچ مالکی میان مایه است که روزی به ضیافت ناهار ژنرال سواره نظام دعوت می‌شود.در طول مهمانی که تا انتهای شب می‌انجامد ، ژنرال از اسب ابلقی برای حاضران حرف می‌زند که بی همتاست و جزو دارایی خاص او محسوب می‌شود.فیثاغوروویچ تحت تاثیر مستی و جوی که بوجود آمده از دهانش می‌پرد که صاحب کالسکه‌ای است عجیب و منحصر بفرد.توجه حاضران به گفته هایش جلب می‌شود و او همگی را برای ناهار فردا به خانه اش دعوت می‌کند.فردا ظهر در حالی که فیثاغوررویچ در خواب است و سرخوشی شب پیش نیز از سرش پریده با این خبر همسرش از خواب بیدار می‌شود که گروهی سواره به سوی خانه شان می‌آیند.گوگول در این داستان نیز، هم چون دیگر آثارش، با بیانی شوخ و طنزی گزنده‌ آینه ای در برابرمان می گیرد و ما را با عادات مضحک مان روبرو می‌کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools