جاناتان مرغ دریایی

کتاب صوتی

کتاب صوتی جاناتان مرغ دریایی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده ریچارد باخ

پرواز در اوج، آموختنی است.

نام اصلی: Jonathan Livingston Seagull

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1392

شابک:

978-622-6386-54-8

دسته بندی: رمان/ تخیلی/ فلسفی

خلاصه:

این رمان کوتاه روایتگر عزم و اراده مرغی دریایی است به نام جاناتان که نمی‌خواهد همچون گذشتگان زندگی کند و پا جای پای دیگران بگذارد.این داستان می‌تواند تلنگری باشد برای ما که آزادی را در عشق ورزیدن بیابیم و آنگونه که آرزو داریم زندگی‌مان را بسازیم.

بشنوید:

هنرمندان:
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابردار صنم کجوئی
ادیتور آرش رستمی
ویرایش- ادیت فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی

تاریخ تولید اثر: شهریور ماه 96

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 32 دقیقه

تلفیق شور واحساس با شعور و اراده از ویژگی لحن اجرای این اثر می‌باشد . موسیقی نیز به فراخور همین حال و احوال گوینده را همراهی می‌کند.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 2

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

Y Sh

20 خرداد 1397 ساعت 00:10

با تشکر از همگی سایت خوبتون.به نظر من بهترین راوی رو داره و از همه جذاب تر هستش.

محسن کیاندوست

1 مرداد 1397 ساعت 11:54

ممنون از بذل توجه شما

تازه‌های ماه‌آوا

بر دیوار کافهنویسنده: احمدرضا احمدیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستان از زبان مردی روایت می‌شود که سال‌های جوانی را در پاریس به تحصیل در رشته‌ی سینما گذرانده است. او برای ما چگونگی ساخته شدن فیلمی را نقل می‌کند که از بیست اپیزود تشکیل شده است، ماجرای این بیست اپیزود همگی مستند و برگرفته از یادداشت‌های کوتاهی است که راوی داستان، آنها را بر دیوار کافه‌ای در پاریس دیده و یادداشت کرده است و سپس به سراغ تک تک افرادی رفته که آن یادداشت‌ها را نوشته‌اند و از آنان می‌خواهد در مقابل دوربین او داستان زندگی‌شان را تعریف کنند. قلم خیال پرداز و شاعرانه احمدرضا احمدی این داستان‌ها و صاحبانشان را برای همیشه در ذهن و روحمان ثبت می‌کند. ”

موضوع مرگ و زندگینویسنده: اروین دی یالومRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ «خوان داوید نازیو» مرگ و فقدان انسانی که عشق ما نثار اوست را به از دست دادن عضوی از بدن‌مان تعبیر می‌کند؛ ازدست شدن او گویی ازدست‌شدن دست یا پایمان است! با همان فروپاشی عصبی و تجربه‌‌ای شبیه به همان دردی که آدمی ممکن است هنگام ازدست دادن دست یا پایش احساس کند. حال تصور کنیم اگر پیش از آنکه به‌واقع دست یا پایمان را از‌دست بدهیم، از قریب‌الوقوع بودن این مهم، این فقدان، مطلع شویم، وضعیت ما چه‌گونه خواهد بود؟! ما چه‌گونه با ناپدید شدن عضوی از بدنمان، بخشی از جانمان و درد نامتصور این ناپدیدشدن در روح و جسم‌مان، مواجه می‌شویم؟ ماجرای کتاب «مسئله‌ی مرگ و زندگی» نوشته‌ی «اروین یالوم» و «مریلین یالوم» از پیش‌آگاهی نویسندگانش از این موضوع شروع شده است. مریلین به سرطان دچار می‌شود و مرگش حتمی‌ست. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools