مدار صفر درجه- مجموعه سه جلدی

کتاب صوتی

کتاب صوتی مدار صفر درجه- مجموعه سه جلدی

کتاب صوتی مدار صفر درجه- مجموعه سه جلدی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده احمد محمود

نام اصلی:

ناشر: نشر معین

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان بلند

خلاصه:

کلیه‌ی وقایع داستان از مرداد 1332 آغاز می‌شوند و تا بهمن 1357 ادامه پیدا می‌کنند. در این بازه‌ی زمانی پرالتهاب، همچنان که جریان‌های سیاسی و معترضین پا به میدان مبارزه می‌گذارند، باران نیز رفته‌رفته به دنیای سیاست وارد می‌شود. کتاب صوتی مدار صفر درجه را می‌توان نوعی داستان نمادین دانست. با بیداری و آگاهی باران نسبت به اوضاع زمانه‌اش، در حقیقت ایرانی را می‌بینیم که به‌تدریج به آگاهی و بینش جمعی می‌رسد.

احمد محمود همزمان با ایران آشفته‌ی پهلوی، خانواده‌ی نابه‌سامان باران را نیز برایمان ترسیم می‌کند. «بابان»، «نوروز»، «برزو»، «خاور»، «بی‌بی سلطنت»، «بلقیس» و «نوذر» خانواده‌ی فقیر و پرآشوب باران را تشکیل می‌دهند؛ در خانه‌ای قدیمی که نداری و بی‌پولی از سرتاپای آن می‌بارد. پدری که در راه مبارزه با حکومت کشته شده، برادری ناخلف، خواهری که در حسرت داشتن کودک است و برادری که طعمه‌ی کوسه‌ها شده، همه نشان از خانواده‌ای روبه‌زوال دارند که برای بهبود اوضاع دست‌و‌پا می‌زند.

بشنوید:

هنرمندان:

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

آن مادران این دختراننویسنده: بلقیس سلیمانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ زن جسور و بی‌محابای ادبیات ایران، «بلقیس سلیمانی»، در کتاب «آن مادران، این دختران» باز هم ثابت کرده که نویسنده‌ای توانمند و خوش‌فکر است. آن مادران، این دختران، کتابی است که از قالب ماجراهای روزمره‌ی رمان‌های آپارتمانی و کلیشه‌ای خارج شده و موضوعات جدی‌تر و بحرانی‌تری را بازتاب می‌دهد. سلیمانی در این کتاب تفاوت بین نسل‌ها را نشان می‌دهد. ارزش‌های نسل دیروز برای جوانان امروز کمرنگ شده است و حالا مادران و پدرانی مانده‌اند بر سر دو راهیِ آرمان‌های دیروز که در جانشان تنیده و ارزش‌های امروز که با آن غریبه هستند. سلیمانی با شناخت عمیقی که از دغدغه‌های زن امروز ایرانی دارد، توانسته کتابی بنویسد که خودش آن را اثری متفاوت با سایر آثارش می‌داند. قهرمانان او باز هم زنان هستند، زنانی سرگردان در مرز سنت و مدرنیته و به دنبال پیدا کردن معنای واقعی زندگی. درواقع، دغدغه‌ها و درونیات زنان یکی از درون‌مایه‌های اصلی این کتاب است. او حال و هوای زنان میانسال را می‌شناسد، و به همین خاطر به‌خوبی توانسته ثریا و سایر زنان این کتاب را شخصیت‌پردازی کند. سلیمانی این بار سراغ سوژه‌ی جدیدی رفته است. او در این کتاب تصویر متفاوتی از زنان بیوه نشان داده است. در ادبیات و سینمای فاخر و متعهد به اصول اخلاقی ایران، زنان بیوه کسانی هستند که به هیچ‌ قیمتی حاضر نیستند از کسی کمک بگیرند. ”

هر کاری راهی دارهنویسنده: ماری فورلئوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ هر کاری راهی داره، برخلاف بیشتر کتاب های خودیاری که درمان های سریع و موقتی ارائه می‌دهند، ذهن شما را طوری باز می‌آورد که در رویارویی با موانع و مشکلات، تفکری نقادانه و خلاقانه داشته باشد. شرل استرید معتقد است که خواندن این کتاب برای هر کسی که می خواهد با ترس‌هایش روبرو شود به رویاهایش جامه عمل بپوشاند و طریق بهتری برای پیشروی‌هایش بیابد یک ضرورت است. اگر نمی‌توانید راه حل مشکلاتتان را پیدا کنید یا به رویاهایتان برسید مشکل شما نیستید؛ مشکل این است که هنوز آن دیدگاه متحول کننده را به دنیای درون خود راه نداده‌اید. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools