ضحاک ماردوش

کتاب صوتی

کتاب صوتی ضحاک ماردوش

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر پیکان

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: شعر

خلاصه:

کافی است کمی اهل شاهنامه‌خوانی باشیم تا بدانیم که سراسر ابیات این اثر سترگ را در دو نیمه می‌توان جای داد: نیمه‌ی خیر و نیکی و نیمه‌ی شر و پلیدی! اگرچه چهره‌ی منفور ضحاک در نیمه‌ی سیاه شاهنامه قرار می‌گیرد اما این نکته از اهمیت این شخصیت در داستان و باورهایی که درمورد او وجود داشته، کم نمی‌کند. علی‌اکبر سعیدی سیرجانی این‌بار هم سنت‌شکنی کرده و به‌جای‌اینکه از رستم و دلاوری‌هایش بگوید یا داد سخن از شجاعت کاوه بدهد، در کتاب صوتی ضحاک ماردوش کوشیده تا مروری بر شخصیت تاریک این حاکم ستمگر داشته باشد. این کتاب صوتی حاصل تلاش علمی و محققانه‌ی علی‌اکبر سعیدی سیرجانی است که در بازخوانی و بررسی ادبیات کهن تبحر بالایی دارد.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 5 ساعت

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی ضحاک ماردوش ضحاک ماردوش

علی اکبر سعیدی سیرجانی

کتاب صوتی سیمای دو زن سیمای دو زن

علی اکبر سعیدی سیرجانی

کتاب صوتی در گذرگاه جهان در گذرگاه جهان

فریدون مشیری

تازه‌های ماه‌آوا

یکی از ما نفر بعد استنویسنده: کارن ام.مک‌منسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابی که آن را در یک شب به پایان خواهید رساند؛ زیرا نمی‌توانید در برابر داستان آن مقاومت کنید. کارن ام. مک منس در کتاب یکی از ما نفر بعد است شما را به یک بازی مرگبار دعوت می‌کند. بازی جرات و حقیقت که انتهای آن مشخص نیست. قربانی بعدی چه کسی است؟ این اثر که در ادامه‌ی رمان پرطرفدار یکی از ما دروغ می‌گوید به نگارش درآمده، عنوان پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز را به خود اختصاص داده است. درباره کتاب یکی از ما نفر بعد است: مساله این است که هیچکس حقیقت را نمی‌داند. نه کسی می‌داند پیام‌های ارسال شده از سمت چه کسی هستند و نه مشخص است آن نرم‌افزار شایعه‌پراکنی چگونه جان آن دانش‌آموز را گرفت. همه فقط یک چیز را می‌دانند: هیچ‌کس از این ماجرای خطرناک در امان نیست. تصور کنید فردی ناشناس شما را از طریق بازی جرات یا حقیقت به چالش می‌کشد. جرات را انتخاب می‌کنید یا حقیقت؟ یک بازی خطرناک در دبیرستان بیویو به راه افتاده است. فردی ناشناس از طریق پیام متنی دانش‌آموزان را به بازی جرأت یا حقیقت دعوت می‌کند. اما حقیقت ماجرا این است که دانش‌آموزان انتخاب چندانی ندارند. یا باید جرات را انتخاب کنند یا با انتخاب حقیقت یکی از رازهایشان برملا می‌شود. این ماجرا در ابتدا هیجان‌انگیز به نظر می‌‌رسد تا اینکه منجر به مرگ یکی از دانش‌آموزان می‌شود. وحشت سراسر دبیرستان را فرا می‌گیرد. به راستی پای مرگ در میان است یا ماجرا چیز دیگری‌ست؟ ”

جنگنویسنده: لویی فردینان سلینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابی که انتشار آن در زمان حیات لویی فردینان سلین به وقوع نپیوست و نسخه‌ای از آن چندین دهه پس از مرگ او در سال 2021 یافت شد و در اختیار علاقه‌مندان این نویسنده‌ی صاحب‌سبک فرانسوی قرار گرفت. گفته شده است که رمان جنگ در سال 1934 و تنها دو سال پس از انتشار اثر مشهور لویی فردینان سلین با نام «سفر به انتهای شب» نوشته شده است. نسخه‌ی دست‌نویس رمان که سلین در سال 1944 آن را در آپارتمان خود رها کرده بود، توسط یک منبع ناشناس به روزنامه‌نگاری به‌نام ژان پیر تیباودات واگذار شد، سپس طی اتفاقی به سرقت رفت و بعد از آن در آگوست 2021 مجدداً در معرض دید عموم قرار گرفت. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools