در باب خلوت‌گزینی

کتاب صوتی

کتاب صوتی در باب خلوت‌گزینی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

"ایده‌هایی درباره خلوت‌گزینی"

نام اصلی: On Solitude

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: 1394

شابک:

978-622-7057-36-2

دسته بندی: دیدگاه/ اجتماعی

خلاصه:

میشل دو مونتین از سرشناس‌ترین اندیشمندان دوره رنسانس است. این کتاب شامل مجموعه مقالاتی از وی است که طیف متنوعی از موضوعات را در برمی‌گیرد.از جمله : خلوت‌گزینی ، قدرت تخیل ، لذت مطالعه ، اهمیت خواب و شادی و اندوه.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: تیرماه 97

مدت زمان اثر: 4 ساعت

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

کتاب صوتی راز بین دو نفر راز بین دو نفر

کارن ام.مک‌منس

تازه‌های ماه‌آوا

کفش‌بازنویسنده: فیل نایتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب کفش باز به‌ درستی نشان می‌دهد برای رسیدن به موفقیت نباید فردی خاص با جایگاهی خاص باشید یا جای مشخصی زندگی کنید. این کتاب داستان رسیدن به خواسته‌ها و آرزوها، شکست خوردن و بلند شدن، کشف استعداد و استفاده از آن می‌باشد و نه تنها راهنمایی برای اهالی کسب و کار و مدیریت است بلکه برای هر فردی که به خود و آرزوهایش ایمان دارد، مناسب است. در واقع زندگی نامه‌ی فیل نایت (Philip H Knight) جنگیدن و دست نکشیدن از آرزوها و هدف‌ها را به شما می‌آموزد. کفش باز بهترین کتاب در زمینه‌ی مدیریت شناخته شده است. همچنین بیل گیتس و وارن بافت از چهره‌های مشهور در کسب‌ و کار، آن را از بهترین کتاب‌های سال 2016 دانسته‌اند. به گونه‌ای که بیل گیتس درباره‌ی این اثر گفته‌: شما به عنوان خواننده در طول داستان مدام انتظار دارید که با شکست سنگینی مواجه شوید، در صورتی که امروزه در سراسر جهان، در هر خیابان مهمی که قدم بگذارید، لوگوی خاص نایک در حال درخشیدن است. این اثر در زمینه‌ی کتاب‌های انگیزشی محسوب می‌شود. سادگی و صداقت فیل نایت، شما را در خود غرق می‌کند و می‌خواهید که تا پایان داستان زندگی‌اش با او همراه باشید. نوشته‌های کتاب به‌ طرز عجیبی به شما حس انگیزه و امید می‌دهد و می‌گوید که اگر بخواهید، شما هم می‌توانید به موفقیت‌های بزرگ مثل فیل نایت برسید. ”

سفربخیر، آقای رئیس‌جمهورنویسنده: گابریل گارسیا مارکزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستان درباره‌ی مرد مسنی است که برای معالجه به ژنو رفته‌است.در خلال داستان درمی‌یابیم که او پیش از این رئیس‌جمهور یکی از کشورهای آمریکای جنوبی بوده‌است.در ژنو یکی از هموطنان مهاجر او که راننده آمبولانس است رئیس‌جمهور را که به شکلی ناشناس زندگی می‌کند، و او را به خانه‌اش دعوت می‌کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools