افسانه‌های هفتاد و دو ملت

کتاب صوتی

کتاب صوتی افسانه‌های هفتاد و دو ملت

کتاب صوتی افسانه‌های هفتاد و دو ملت

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده هانری پورا
برگردان احمد شاملو

"افسانه‌ها ، گنجینه‌های ادبی ملل"

نام اصلی: The legends of seventy-two nations

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1388

شابک:

978-622-6386-79-1

خلاصه:

این کتاب شامل یازده قصه و افسانه شنیدنی از سرزمین‌های مختلف جهان است.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: دی ماه 96

مدت زمان اثر: 4 ساغت و 20 دقیقه

اجرای افسانه‌های کهن کاری سهل و ممتنع است.عامیانه بودن قصه‌ها و سادگی موضوع از سویی و خیال انگیزی و غریب بودن ساختار جملات و از سوی دیگر شیوه‌ای از اجرا می‌طلبد که در عین روان بودن حال و هوای قصه نیز حفظ شود.راضیه هاشمی افسانه‌های هفتاد و دوملت را با این نگاه برای شما اجرا کرده‌است.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 2

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

هادي عظيم لو

13 اردیبهشت 1397 ساعت 23:15

با سلام
از حساب من 10 ماهک کسر شده
ولی موفق نشدم ساخت لینک دانلود را فعال کنم
لطفاً راهنمایی بفرمایید

محسن کیاندوست

14 اردیبهشت 1397 ساعت 08:42

متاسفانه هنوز فایل نهایی آماده نشده. در صورت تمایل ماهک شما برگردانده میشود.

تازه‌های ماه‌آوا

لحظه‌های ناب و حقیقینویسنده: باربارا دی آنجلیسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ قلب مشتاق در جستجوی لحظه‌های واقعی، لحظه‌های واقعی و زندگی کردن، لحظه‌های واقعی و روابط و راه رسیدن به لحظه‌های واقعی عنوان بخش‌های کتاب است. در تضیح پشت جلد آمده است: «ایگل وین یارن: چنانچه امسال می‌خواهید فقط یک کتاب بخوانید، لحظه‌های ناب را انتخاب کنید. زیرا این کتاب درباره لحظه‌های حقیقی و ناب صحبت می‌کند همان چیزی که زندگی با آن معنا می‌یابد. دیباک چوپرا: این کتاب، کتابی فوق‌العاده و استثنایی است که قلب و روحتان را سرشار خواهد کرد.» ”

خنده در تاریکینویسنده: ولادیمیر ناباکوفRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب خنده در تاریکی، رمانی نوشته ی ولادیمیر ناباکوف است که اولین بار در سال 1932 به چاپ رسید. آلبرت آلبینوس، مردی مورد احترام و متأهل، و منتقد آثار هنری است که در برلین زندگی می کند. او شیفته ی دختری هفده ساله به نام مارگو می شود که در سینما او را ملاقات می کند. آلبینوس با مارگو رابطه ای مخفیانه شکل می دهد اما همسر آلبینوس، الیزابت، وقتی مارگو نامه ای را به خانه ی آن ها می فرستد، از رابطه ی این دو آگاه می شود. نتیجه ی این اتفاق، جدایی الیزابت از آلبرت است اما آلبرت به جای فاصله گرفتن از مارگوی دردسرساز، بیشتر به او علاقه پیدا می کند. رابطه ی آن ها ادامه می یابد اما مارگو نقشه هایی در سر دارد. او می خواهد ستاره ی سینما شود و وقتی آلبینوس، او را به تهیه کننده ی فیلم های سینمایی، اکسل رکس، معرفی می کند، مارگو فرصتی را به دست می آورد که انتظارش را می کشید. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools