بله و نه

کتاب صوتی

کتاب صوتی بله و نه

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

سری نمایش نامه-انگلستان 89

نام اصلی: Yes and No

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: 1380

شابک:

978-622-6386-48-7

دسته بندی: نمایش/ اجتماعی/ هنری

خلاصه:

بازیگر جوانی برای گرفتن نقش کوچکی در تئاتر نزد کارگردان صاحب نام و پرمدعایی می رود.کارگردان درباره نقش بازیگر برای او تحلیل های مبسوطی می کند در حالی که براساس متن نمایش،دیالوگ های بازیگر صرفا /بله ونه/می باشد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار صنم کجوئی
ادیتور صنم کجوئی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 1396

مدت زمان اثر: 31 دقیقه

در این نمایش صوتی جذاب هر دو نقش اصلی مقابل هم قرار می گیرند، توسط یک بازیگر اجرا شده است.ویژگی دیگر اجرا ، اضافه شدن فضا سازی لازم در ابتدا ی متن می باشد که در متن صحنه ای وجود نداشته است.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

پنجاه و دو پله تا ثروتمند شدننویسنده: ناپلئون هیلRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ناپلئون هیل چهره‌ی شناخته شده‌ی ادبیات موفقیت است. او پس از مصاحبه با افرادی چون توماس ادیسون، الکساندر گراهام‌بل، هنری فورد و... راز موفقیت این گونه افراد را شنید و بر این اساس کتاب‌هایی نوشت که میلیون‌ها خواننده در سراسر دنیا لب به تحسینش گشودند. این مقالات ساده ولی چالش برانگیزند و به شما در یافتن راه‌حل‌ها یاری می‌رسانند. کتاب را 52پله تا ثروتمند شدن نامیده‌اند، چون هر پله راهی است به سوی منفعت و سود شما. ”

قاب‌های خالینویسنده: فهیم عطارRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستانی عاشقانه با روایتی متفاوت است. «فهیم عطار» در این کتاب سوژه‌های متفاوتی برای نوشتن پیدا کرده است. این داستان درون‌مایه‌های روان‌شناسی و ماجراجویی هم دارد. با وجود کتاب‌هایی مثل قاب‌های خالی، هنوز هم می‌توان به خواندن یک کتاب خوش‌خوان و پرکشش ایرانی امیدوار بود. شب عروسیمان بود. مهمان‌ها همه رفته بودند. کراواتم را شل کردم و روی صندلی ولو شدم. پونه کنارم نشست و کفش‌هایش را درآورد. «پشت پاهام رو زدن. حالم از کفش پاشنه‌بلند به هم می‌خوره.» نگاهش کردم و گفتم: «بالاخره رسما مالِ من شدی.» ابرو بالا انداخت و گفت: «من مال هیشکی نیستم. من مال خودمم.» ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools