برگشتی در کار نیست

نمایش صوتی

نمایش صوتی برگشتی در کار نیست

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده اریک بردول

نمایشی شنیدنی در جواب به سؤال؛ آیا برای بازمانده جنگ جای امنی هست؟

نام اصلی: There is no Return

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: ۱۳۷۹

شابک:

978-622-6386-32-6

خلاصه:

خانواده فارستر پسر بزرگشان را در جنگ از دست داده‌اند و به همین مناسبت "آن فارستر" ( مادر خانواده) هر سال در روز تولد پسرش شمعی پای قاب عکس او روشن می‌کند تا خاطره اش را زنده نگه دارد. جودیت و جرالد دو فرزند دیگر این خانواده هستند که خاطره چندانی از برادر از دست رفته شان ندارند. در یک غروب تابستانی که جودیت و جرالد از بازی تنیس برگشته‌اند با مرد غریبه نابینایی در خانه‌شان مواجه می‌شوند که به دلیل صدمات جنگ حافظه اش را از دست داده و سال ها در آسایشگاه بستری بوده است. در حالی که جرالد قصد دارد غریبه را از خانه بیرون کند، جودیت طی گفتگوی کوتاهی با غریبه احساس خوشایندی نسبت به او پیدا می‌کند. به خصوص که غریبه شباهت‌هایی با قاب عکس روی طاقچه نیز دارد.

بشنوید:

هنرمندان:
کارگردان رضا عمرانی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
صدابرداری و میکس صنم کجوئی

تاریخ تولید اثر: تیرماه 1396

مدت زمان اثر: 50 دقیقه

از ویژگی این نمایش صوتی می‌توان به انتخاب بازیگران براساس جنس صدا و سبک بازیگری در جهت خطوط اصلی شخصیت‌ها و کنش و واکنش آنان نسبت به حضور مرد غریبه اشاره کرد.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

تدفین مادربزرگنویسنده: گابریل گارسیا مارکزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب صوتی تدفین مادربزرگ اثر دیگری است از گابریل گارسیا مارکز که در ژانر رئالیسم جادویی به نگارش درآمده و قرار است روایتگر آخرین روزهای زندگی یک مادربزرگ باشد؛ البته، نه مادربزرگی عادی! طنز ظریف و نگاه تیزبین نویسنده در این اثر، از یک رخداد عادی طبیعت، یک شاهکار ادبی خلق کرده است. کتاب حاضر را می‌توان داستانی نمادین و البته فانتزی دانست. ”

موفقیت تحت استرسنویسنده: شارون ملنیکRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ بسیاری از ما درست از لحظه‌ای که از خواب بیدار می‌شویم مورد هجوم انواع استرس‌ها قرار می‌گیریم. نکند به اتوبوس نرسم؟ اگر دیر برسم بخشی از حقوقم را در پایان ماه بابت تأخیر از دست می‌دهم. نکند کارم مورد رضایت کارفرمایم نباشد؟ با احساس گناه و عذاب وجدانی که والدینم به من منتقل می‌کنند چگونه کنار بیایم؟ لپتاپی که قرار بود هفته‌ی پیش بخرم سه میلیون گران‌تر شده؛ مابقی‌اش را از کجا جور کنم؟ با چکی که موعد پاس کردنش امروز است چه کار کنم؟ ماشین به خرج افتاده، هزینه‌هایش را از کجا فراهم کنم؟ اگر تا آخر ماه دخلم با خرجم نخواند از کی پول قرض بگیرم؟ هر کدام از ما در زندگی استرس‌ها و اضطراب‌های خودمان را داریم. برای برخی چالش‌های کاری بیشتر مضطرب‌کننده‌اند و برای عده‌ای دیگر تنش‌های درونی یا روابط فردی. اما ما چاره‌ای جز تلاش برای جان سالم به در بردن از زیر فشار این حجم از استرس نداریم. ما محکومیم که با ناملایمتی‌ها بجنگیم و زنده بمانیم و به موفقیت دست پیدا کنیم. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools