آنگه که خود را یافتم

کتاب صوتی

کتاب صوتی آنگه که خود را یافتم

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان نازی اکبری

سرگذشت یک روانپزشک

نام اصلی: Becoming myself

ناشر: نشر ققنوس

سال چاپ: 1398

شابک:

978-622-99954-1-9

خلاصه:

این کتا‌ب شرح حال و سفری درازمدت از زندگی هشتاد و شش‌ساله اروین یالوم به قلم خود اوست. جدا از زندگینامه نویسنده در این کتاب، هنر یالوم در در هم بافتن داستان‌های به‌یادماندنی درمانجویان و روایات شخصی عشق و حسرت به‌خوبی نمایان است. او با به تصویر کشیدن آسیب‌پذیرترین بخش‌های درونی خود از زندگی شخصی‌اش پرده‌برداری می‌کند.
یالوم از کتاب زندگینامه‌اش اثری منحصربه‌فرد می‌سازد و به شکلی متفاوت زندگینامه‌های معمول را با تکنیک‌های درمانی، فرایند نویسندگی و زندگی خانوادگی خود همراه می‌کند.
تعمق یالوم درباره غم‌ها، شادی‌ها، یأس‌ها، شکست‌ها و دستاوردهایش و بازتاب آن‌ها از ما دعوت می‌کند تا به درون «خود» و آنچه در زندگی برای ما «معنا» دارد سفر کنیم.
با خواندن این کتاب می‌آموزید که چگونه باید همواره کاوید و فرا گرفت و رشد کرد و با حداقل حسرت به زندگی معنا بخشید، چرا که به قول خود او: «از آن‌جا که ما تنها یک شانس برای زیستن داریم، باید کامل زندگی کنیم و با حداقل حسرت و پشیمانی آن را به پایان ببریم.»

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 16 ساعت و 55 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

عین عاشقینویسنده: حسین وحدانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ما محتاج رعایتیم انگار، چه وقتی معشوقیم و کسی دوستمان می‌دارد، چه وقتی عاشقیم و کسی را دوست می‌داریم. ما، همین ما که می‌توانیم در این آشفته‌بازار فروش عشق‌‌های یک‌بارمصرف در رنگ‌ها و اندازه‌ها و مدل‌های گوناگون، با یک پیامک سر‌و‌ته یک رابطه را هم بیاوریم یا کهنه‌ای را نو کنیم، دلمان رعایت می‌خواهد؛ رعایت شدن، رعایت کردن. رعایت، همان چیزی است که ما توی زندگی‌هامان گمش کرده‌ایم. همان که گم‌شدنش گلدان‌هایمان، آدم‌هایمان، عشق‌هایمان را خشکانده‌است ”

محاصره شده با سایکوپات هانویسنده: توماس اریکسونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اگرچه جامعه‌ستیزها همه جا حضور دارند اما شناسایی آن‌ها، یکی از سخت‌ترین کارهای دنیاست. با ظاهری جذاب و بعضاً کاریزماتیک در برابرتان حاضر می‌شوند و ممکن است کمی مغرور و خودخواه هم به نظر بیایند که برای شما چندان ناخوشایند نخواهد بود. همین ظاهر خوشایند موجب می‌شود بارهاوبارها فریب آن‌ها را بخورید و گرفتار حیله‌هایشان شوید. باید اعتراف کنیم جامعه‌ستیزها از سمی‌ترین افراد جامعه هستند که دوری از آن‌ها یا برخورد مناسب با ایشان، لازمه‌ی آرامش روحی و روانی شما به حساب می‌آید. برای اینکه به درون و باطن این دسته از افراد پی ببرید و سلاح مقابله با آن‌ها را به دست بگیرید، توماس اریکسون نکته‌های کاربردی و مفیدی را در کتاب صوتی محاصره‌شده با سایکوپات‌ها، در ادامه‌ی کتاب «محاصره‌شده توسط احمق‌ها» به شما عرضه کرده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools