بی خود و بی جهت

کتاب صوتی

کتاب صوتی بی خود و بی جهت

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده وودی آلن

نام اصلی:

ناشر: نشر شورآفرین

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: بیوگرافی

خلاصه:

در کتاب صوتی بی‌خود و بی‌جهت خاطرات زندگی وودی آلن فیلم‌ساز و طنزپرداز نامدار آمریکایی را به بیان خود او می‌شنویم. روایت این کتاب از دوران کودکی وودی آلن در بروکلینِ دهه‌ی 1940 آغاز می‌شود. آلن سپس به اولین تجربه‌های حرفه‌ای خود و همکاری با مل بروکس، نیل سایمون، و لری گلبارت می‌پردازد و روایتی از نخستین دفعاتی که به عنوان استندآپ کمدین بر روی صحنه حاضر شد ارائه می‌دهد. بخش‌هایی از کتاب صوتی بیخود و بی جهت نیز به همکاری وودی آلن با ستارگانی همچون دایان کیتون، اما استون، اسکارلت جوهانسون، کیت بلانشت، کیت وینسلت، مایکل کین، آلن آلدا، الک بالدوین و خاویر باردم اختصاص دارد.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 14 ساعت و 38 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بی خود و بی جهت بی خود و بی جهت

پویا بهاری خرم

کتاب صوتی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی

الیزابت تووا بایلی

کتاب صوتی کفش‌باز کفش‌باز

فیل نایت

کتاب صوتی جسارت رانندگی جسارت رانندگی

منال شریف

کتاب صوتی آنگه که خود را یافتم آنگه که خود را یافتم

اروین دی یالوم

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ دو سال است که پل هانسن دوران محکومیت خود را در زندان ایالتی مونترال می‌گذراند. او با هورتون که در قتلی مشارکت داشته، هم‌سلول است… هانسن سرپیشکار مجتمع ساختمانی اکسل‌سیور بوده است؛ جایی که در آن استعداد سرایداری، باغبانی و مباشری‌اش را به نمایش گذاشت و مهم‌تر از همه، یاور و تسلی‌بخش افراد اندوهگین بود. او در حین خدمت کردن به یکی از ساکنان ساختمان، با دختری به نام وینونا آشنا می‌شود که خلبان هواپیمای آب‌نشین و شغلش جابجا کردن مرسولات و افراد بر فراز ابرهاست. همه‌چیز به‌زودی دستخوش تغییر می‌شود. فردی جدید مدیریت اکسل‌سیور را برعهده می‌گیرد، درگیری آغاز می‌شود و حادثه‌ای غریب رخ می‌دهد… ”

کافه‌ای به نام چرانویسنده: جان پی استرلکیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب کافه‌ای به نام چرا اولین کتاب استرلکی است که در سال 2002 به چاپ رسید. استرلکی اولین چاپ این کتاب را خودش به چاپ رساند. این کتاب موفقیت بسیاری در بیست و چهار کشور دنیا کسب کرد و توانست در مدت یک سال بیش از ده هزار نسخه به فروش برساند. این کتاب در کشور‌های اتحادیه‌ی اروپا در ردیف پرفروش‌ترین کتاب سال 2018 برای هفته‌های متوالی قرار داشت. نام اولیه‌ی این کتاب چرا اینجا هستید بود که در چاپ‌های بعدی به کافه‌ای به نام چرا تغییر نام داد. کافه‌ای به نام چرا در نگاه اول ممکن است یک رمان کوتاه به نظر برسد اما پس از اندکی مطالعه‌ی آن مشخص خواهد شد که متن کتاب به شدت تمثیلی است. تا جایی که بهتر است این کتاب را به جای طبقه‌بندی در کتاب‌های داستانی، در حوزه‌ی روانشناسی خودسازی جای داد. نویسنده در فصل انتهایی این کتاب که عنوان موخره دارد از این تمثیل‌ها رمز گشایی می‌کند و به تدریج به تعیین هدف اصلی و واقعی کتاب در راستای کمک به دستیابی خوانندگان به معنای حیات مبادرت می‌ورزد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools