مادربزرگ سلام رساند و گفت متأسف است

کتاب صوتی

کتاب صوتی مادربزرگ سلام رساند و گفت متأسف است

کتاب صوتی مادربزرگ سلام رساند و گفت متأسف است

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

داستان زندگی و مرگ.

نام اصلی: My Grandmother Asked Me to Tell You She's Sorry

ناشر: نشر نون

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-7064-22-3

خلاصه:

کتاب صوتی "مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است" آخرین مراحل تولید خود را در ماه آوا می گذراند و به زودی با صدای رضا عمرانی در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.
فردریک بکمن برای کتابخوان های ایرانی نامی آشناست. اغراق نیست اگر او را پدیده ی این سال های بازار کتاب در جهان بدانیم.
رمان جذاب "مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است" که توسط نشر نون به مخاطبان فارسی زبان ارائه شده روایت گر یکی از مهمترین حقوق انسانی یعنی حق متفاوت بودن است.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی فروغ بهرامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آبان ماه 97

مدت زمان اثر: 14 ساعت و 45 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

رمزگشایی زبان بدننویسنده: جو ناواروRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ راهنمایی جامع برای آشنایی با الفبای بدن! جو ناوارو در کتاب صوتی رمزگشایی زبان بدن، کلیه‌ی اشارات و عکس‌العمل‌های فیزیکی افراد را به تفکیک اعضای بدن به شما معرفی کرده و شما را از هر کتاب دیگری درمورد زبان و حرکات بدن بی‌نیاز می‌کند. این اثر تحسین‌شده و علمی با زبان ساده و عامه‌پسند خود، به شما در بهبود روابط اجتماعی و برقراری ارتباط با اطرافیانتان یاری می‌رساند. ”

آخرین نامه معشوقنویسنده: جوجو مویزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب آخرین نامه‌ی معشوق اثر جوجو مویز، داستان زنیست که از بد روزگار، به اصرار پدر و مادر و موقعیت خوب خواستگار از نظر اقتصادی و اجتماعی، با او ازدواج می‌کند ولی هیچ گونه عشقی نسبت به او ندارد. این زن "جنیفر استرلینگ" نام دارد و با فردی به نام "لورانسی استرلینگ" ازدواج می‌کند. آخرین نامه‌ی معشوق، نام هشتمین رمان جوجو مویز نویسنده محبوب انگلیسی است. مویز پس از انتشار این کتاب توانست که برای دومین بار جایزه رمان عاشقانه بریتانیا را در سال 2011 کسب نماید. وی تنها نویسنده‌ای است که برای دو کتاب میوه خارجی در سال 2004 و آخرین نامه‌ی معشوق موفق به کسب این جایزه گردیده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools