کفش های قرمز

کتاب صوتی

کتاب صوتی کفش های قرمز

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر نگاه

سال چاپ: 1395

شابک:

978-622-7064-59-9

خلاصه:

در سخت ترین روزهای زندگی وقتی ناامیدانه گمان می کنیم هیچ اتفاقی به میل و خواست ما نمی افتد، ایمان به پروردگار و دست یاری او به کمکمان می آید.

بشنوید:

هنرمندان:
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابرداری و میکس آرش رستمی

تاریخ تولید اثر: 1397

مدت زمان اثر: 24 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

خر مردهنویسنده: عزیز نسینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ عزیز نسین کتاب «خر مرده» را در سال 1957 به نگارش درآورد. کتاب در قالب داستان بلند نوشته شده. داستان از بیست‌و‌سه نامه تشکیل یافته که خر مرده‌ای از آن دنیا خطاب به دوستش، زنبور سرخ نوشته و در آن نامه‌ها قصه‌ی چگونه مردن و اتفاقات بعد از مرگش را به زنبور سرخ شرح می‌دهد. عزیز نسین با نوشتن این داستان بلند سعی داشته وضعیت نابسامان اجتماعی کشور ترکیه را به شیوه‌ی طنز از زبان یک حیوان بیان کند و استفاده از کاراکتر «خر» در داستانش، تصمیمی عامدانه بوده تا با مفاهیم کنایه‌آمیزی که پشت این کلمه هست، استثمار بشر را به وسیله‌ی گروه کوچکی از بورژواها نشان دهد. یکی از شاخصه‌های آثار عزیز نسین به کارگیری طنز تند و نیش‌دار در کارهایش است که در کتاب «خر مرده» نیز این ویژگی به عیان دیده می‌شود. ”

وابی سابینویسنده: نوبوئو سوزوکیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در این اثر با یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین نگرش‌ها در فلسفه‌ی ژاپن آشنا می‌شوید. نوبوئو سوزوکی در کتاب صوتی وابی سابی: هنر کامل نبودن در زندگی! می‌کوشد ضمن توضیح ایده‌ی «زیبایی و ارزشمندی در عین ناقص بودن» که هسته‌ی مرکزی وابی سابی به شمار می‌رود، به شما بیاموزد که چگونه می‌توانید در ابعاد گوناگون زندگی روزمره‌ی خود آن را به کار بگیرید. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools