وارکرفت- گرگ دل

کتاب صوتی

کتاب صوتی وارکرفت- گرگ دل

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر ویدا

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان بلند/ تخیلی

خلاصه:

کتاب صوتی وارکرفت: گرگ دل به روزهایی می‌پردازد که ملفاریون و تیرانده سعی دارند کنار یکدیگر از سرزمین الف‌های شب در برابر ارتش هورد دفاع کنند. ریچارد ای. ناک، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک‌تایمز این اثر را پیرامون تعدادی از محبوب‌ترین شخصیت‌های وارکرفت خلق کرده و با مهارتش در داستان‌سرایی تحسین شما را برمی‌انگیزد.
اگر از دنبال‌کنندگان داستان‌های وارکرفت هستید احتمالا اسم دگرگونی یا کاتاکالیسم را شنیده‌اید. در این فرایند گروهی از افراد سودجو از عناصر زمین برای افزایش قدرت خود استفاده می‌کنند و به این‌ترتیب تغییراتی پیش‌بینی نشده در سیاره به وجود می‌آوردند، این اتفاق ساختار آزروث را کاملا تغییر می‌دهد و به همین دلیل از آن به اسم دگرگونی یاد می‌شود. مدت‌ها بعد از این واقعه نژادها هنوز برای دسترسی به منابع حیات با همدیگر رقابت می‌کنند که فجایع ناشی از این مبارزات در قلب کتاب صوتی وارکرفت: گرگ دل نوشته‌ی ریچارد ای. ناک قرار دارد.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 16 ساعت و 10 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ این شماره کتاب شنبه گذری‌ست بر روایت‌های عاشقانه نویسنده‌ها و هنرمندان که خودشان شبیه قصه‌هایی شنیدنی‌ست. مروری بر نامه‌های عاشقانه و شعرهای عاشقانه زبان فارسی، چند یادداشت، و همچنین یک گفت‌و‌گوی متفاوت به مسئله عشق در این ویژه‌نامه همراه روایت‌هاست. در بخش داستان ماه این شماره دو داستان با دو دیدگاه به روزهای عاشقی خواهید شنید‌‌. در پایان، در یادآوا، از بهرام بیضایی، با بخش پایانی صحبت‌های شنیدنی‌اش در شب‌های گوته، یاد کردیم. شنیدن و خواندن آنچه به جغرافیای داستان مربوط است نه‌فقط لذتی سرگرم‌کننده، که عمقی بر نگرش‌هایمان است. ”

محرومان پاریس و لندننویسنده: جرج اورولRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این کتاب سرگذشت بسیاری از افراد جامعه را به تصویر می‌کشد که نباید به دلایل مختلف از عرش به فرش می‌رسند و به ناچار در جستجوی سرپناهی از نوانخانه‌ای به نوانخانه دیگری رانده می‌شوند. جورج ارول که خود نیز مدتی این نوع زندگی را تجربه کرده‌است سعی دارد به ما بفهماند که برخلاف نظر عموم ، همه بی‌خانمان‌ها افرادی بی‌عار و انگل جامعه نیستند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools