چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند

کتاب صوتی

کتاب صوتی چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند

کتاب صوتی چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده دبی فورد
برگردان الهام شریف

چگونه دست از ستیز با خود برداریم

نام اصلی: Why good people do bad things

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ: 1398

شابک:

دسته بندی: موفقیت/ روانشناسی

خلاصه:

بسیار پیش آمده که آدم‌های خوب دور و برمان را در حال انجام کارهای بد ببینیم! کارمند محترمی که سال‌ها یک مسیر مستقیم را از خانه به محل کار می‌رفته و بعد در آخرین سال کاری او را به جرم اختلاس می‌گیرند. خانم خوبی که ده سال با همسرش زندگی کرده و مادری مهربان برای سه فرزندش بوده و در اوایل میانسالی خبر خیانتش را می‌شنوید.
چرا در حالی که بسیار فرشته‌وار زندگی می‌کنیم بخش‌هایی در وجودمان هست که شبیه به دیو ما را به قهقهرا می‌برد و در یک لحظه تمام آنچه روزها برای ساختنش تلاش کرده‌ایم‌ با یک فریاد بر سر معشوقه‌مان، با تن دادن به یک وسوسه زیر سوال می‌برد و ما در لحظه‌ای بخشی از وجود خود یا اطرافیانمان را می‌بینیم که هرگز خیال وجود داشتنش را هم نداشته‌ایم؟
دبی فورد معتقد است که باید درک کنیم که انسان جمع اضداد، مجموع خوب یا بد، روشنایی و ظلمت، ضعف و قدرت، استعداد و حماقت است و تمامی آدم‌ها بالقوه تمام صفات و خوب و بدی که می‌توانید تصور کنید در خود دارند؛ روندی رو به رشد در شخص آغاز خواهد شد. هر صفتی که در دیگران می‌بینید از قتل و تجاوز گرفته تا وقف شدن برای یک خیریه در ما وجود دارد. وضعیت آدمی در هر لحظه در یکی از این دو قطب است.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار میلاد رحیمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

بازگشتنویسنده: گروه نویسندگانRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مرگ و آنچه پس از آن اتفاق می‌افتد، همیشه برای بشر سؤال اساسی بوده. ادیان و مذاهب از تداوم حیات پس از مرگ خبر داده‌اند، اما در بیشتر آن‌ها، در مورد پدیده مرگ و حوادث پس از آن، به برخی داستان‌ها و حکایت‌های محدود اشاره شده، فقط در اسلام است که حدود یک سوم آیات قرآن و قسمت زیادی از روایات، به موضوع معاد اختصاص دارد. با این حال، همه به دنبال اطلاعات بیشتر در این زمینه هستند. در سال‌های اخیر، با پیشرفت‌هایی که در رشته پزشکی و فرایند احیای بیماران بوجود آمده، روزنه‌هایی به جهان ناشناخته? پس از مرگ ایجاد شده است. «تجربیات نزدیک به مرگ» یکی از این روزنه‌هاست که کثرت شواهد ارائه‌شده از طریق آن، حتی توجه بسیاری از دانشمندان را نیز به خود جلب و آنان را وادار به تحقیق و پژوهش در این زمینه کرده است. ”

اعترافنویسنده: لئو تولستویRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب "اعتراف" شرحی از دوره‌های مختلف زندگی تولستوی و از زبان خود اوست.تولستوی درباره مفهوم هستی پرسش‌هایی مطرح می‌کند از جمله اینکه ما برای چه آفریده‌ شده‌ایم؟ و در جستجوی پاسخ‌هایی قانع‌کننده‌است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools