مونی و کاروان‌هایش

نمایش صوتی

نمایش صوتی مونی و کاروان‌هایش

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده پیتر ترسن
برگردان حسن ملکی

نمایشی جذاب از تاوان روبرو‌ شدن با نامنتظره‌ها

نام اصلی: Mooney and His Caravans

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: ۱۳۷۹

شابک:

978-622-6386-29-6

خلاصه:

"چارلی" و "ماو" زن و شوهر جوانی هستند که در پی استخدام چارلی در کارخانه‌ای به عنوان کارگر ساده، در شهری دیگر ساکن شده‌اند. این زوج جوان به شخصی به نام مونی معرفی شده‌اند که صاحب مجموعه از کاروان‌هاست و یکی از کاروان هایش را به عنوان محل سکونت در اختیار چارلی و ماو می‌گذارد. این کاروان در محلی پرت قرار دارد و از امکانات رفاهی چندانی برخوردار نیست اما چارلی امید دارد که به زودی وضعیت بهتری پیدا کنند. اوضاع به میل چارلی پیش نمی‌رود و این زوج جوان با مشکلاتی پیچیده و نامنتظر روبرو می‌شوند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار صنم کجوئی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
کارگردان رضا عمرانی
صدابرداری و میکس آرش رستمی

تاریخ تولید اثر: تیرماه 1396

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 50 دقیقه

در این نمایش با مرد و زن جوانی روبرو هستیم که هرکدام روحیات و خلق و خوی متفاوتی دارند. این ویژگی در کارگردانی، انتخاب بازیگران و لحن بازی درخشان بازیگران کاملا مشهود است و می‌تواند مورد نظر شنونده نکته سنج و فرهیخته قرار گیرد.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

وضعیت سفید هندوانهنویسنده: غزال زرگرامینیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ زن و شوهری در بحبوحه سالهای جنگ در چنین شبی یلدا را جشن می گیرند. درباره سفیدی هندوانه حرف می زنند که آژیر وضعیت قرمز از رادیو پخش می شود و .... ”

سفرهای‌گالیورنویسنده: جاناتان سویفتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستان از زبان دریاموردی به نام گالیور روایت می‌شود و او به شرح سفرهایش به سرزمین‌های ناشناخته و ساکنان عجیب و غریب آن در چهارگوشه جهان می‌پردازد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools