نگاهی اجمالی به کتاب“ پیش از سال 1930، اغلب پیشرفتهای مدیریتی در نتیجه پیشرفت علم و تکنولوژی بود. پس از جنگ جهانی دوم اغلب پیشرفتها به دلیل توجه به مسائل روانشناختیِ در ارتباط با انسانها و تعامل با آنها رخ داد. این مسئله بیانگر اهمیت روانشناسی مدیریت و و ارتباط آن با سرشت و خوی انسانی است. برایان تریسی، نویسندهی سرشناس حوزهی موفقیت و روانشناسی، در کتاب راههای موثر برای ایجاد انگیزه با بررسی عوامل روانشناسی درگیر در میزان کارآیی و سوددهی تفاوتهای قابل توجه در موفقیتهای سازمان را بیان کرده است. مطالعه این کتاب به مدیران کمک میکند تا یک محیط کاری سالم و رو به رشد را برای جذب افراد با استعداد خلق کنند و با از میان برداشتن موانع و مشکلات رایج، باعث پیشرفت و سودآوری شرکت شوند. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ دیوید لینچ، فیلمساز مشهور جهانی، با کتاب صید ماهی بزرگ روزنی کمیاب به روی اسلوبهای هنریاش، سبککار شخصیاش، و بهرههای خلاقان? فراوانش از تجرب? مراقبه میگشاید. لینچ شرح میدهد که چگونه به درون «شیرجه» میزند، ایدهها را مانند ماهی «صید» میکند و آنها را مهیای صفح? تلویزیون، پرد? سینما یا دیگر رسانههای مورداستفادهاش نظیر نقاشی، موسیقی و طراحی میسازد. لینچ برای اولین بار در مورد تعهّد سی و اندی سالهاش به مراقب? تعالیبخش و تأثیری که بر فرایند خلاقیت او نهاده مینویسد.
لینچ در فصلهایی کوتاه، از شکلگیری ایدههایش حرف میزند – اینکه از کجا میآیند، چطور آنها را به چنگ میآورد و کدامیک بیشتر او را جذب خود میکند. او توضیح میدهد که چگونه افکارش را به عمل درمیآورد و به چه صورت با اطرافیانش تعامل میکند. سرانجام به تعمق در مورد «خود» و دنیای پیرامون میپردازد – و اینکه چگونه فرایند «شیرجه زدن به درون» که بر کار او تأثیری ژرف نهاده، مستقیماً میتواند به دیگران سود برساند. صید ماهی بزرگ برای انبوه طرفداران لینچ همچون مکاشفهای است که موجب درک بهتر دیدگاه شخصی وی میشود. در ضمن برای کسانی که نمیدانند خلاقیت خود را چگونه رشد دهند، کتابی جالبتوجه است.
دیوید لینچ، کارگردانی که سه بار نامزد جایز? اسکار شده است، یکی از فیلمسازان پیشتاز دوران ماست. از اوایل ده? هفتاد میلادی تا به امروز پروژههای عامه و منتقد پسند لینچ، از جمله کله پاککن، مرد فیل نما، قلباً وحشی، توئین پیکس، مخمل آبی، مالهالند درایو و اینلند امپایر در جهان به آثاری تعبیر میشوند که دیوار بین سینمای هنری و فیلمسازی هالیوودی را فروریختهاند. ”