قطار سه و ده دقیقه یوما

کتاب صوتی

کتاب صوتی قطار سه و ده دقیقه یوما

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: 3:10 to Yuma

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ:

شابک:

978-622-7064-71-1

خلاصه:

شاید یکی از بهترین خاطرات طرفداران سینما وسترن در ایران و جهان فیلم مرد با بازی پل نیومن باشد، وسترنی خوش ساخت با درونمایه انسانی شجاعت و احساس تعهد که با تکیه بر فیلمنامه ای اقتباسی از کتابی با همین عنوان تاثیر شگرف ادبیات بر سینما را در معرض دید همگان قرار داد. در سال 2007 نیز بازسازی وسترنی قدیمی به نام قطار سه و ده دقیقه یوما (1957) با بازی هنرمندانه راسل کرو و کریستین بیل بار دیگر نام نویسنده‌ای را بر سر زبان ها انداخت که پیش از این بارها و بارها در نقش رمان نویس و فیلمنامه نویس موفق به دریافت جوایز متعددی شده بود.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی آرش رستمی

تاریخ تولید اثر: مهرماه 98

مدت زمان اثر: 6 ساعت و 35 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

کتاب صوتی دزیره دزیره

آن ماری سلینکو

تازه‌های ماه‌آوا

وارکرفت: شب اژدهانویسنده: ریچارد ای ناکRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ از سال‌های اشک و خون آزروث یادگارهای فراوانی بر جا مانده که گریم باتول، از شوم‌ترین آن‌هاست. این مکان نحس بعد از تراژدی‌های وحشتناکش چیزی بیش از بنایی شوم نبود، اما اهریمنان تخم شرارتی عظیم را در آن‌جا کاشته بودند که بوی متعنفش مشام هر خردمندی را می‌آزرد... . کتاب صوتی وارکرفت: شب اژدها نوشته‌ی ریچارد ای. ناک نیز شرح همین وقایع است، یکی از نفس‌گیرترین و دهشت‌بارترین فجایع آزروث. گریم باتول مکانی است که فرزندانِ الکسترزا، اسیر اورک‌های پست شده بودند. روشی که این نژاد پست از اژدهایان برای اهداف شومشان استفاده می‌کردند مشمئزکننده بود؛ برترین موجودات آزروث مانند حیوانی رام به اورک‌ها خوش‌خدمتی می‌کردند، بی‌اراده مطیع آن‌ها بودند و گاه بلای جان هم‌نوعان خود می‌شدند... . اگرچه در نهایت گروهی متشکل از الف‌ها و جادوگران اژدهایان را آزاد کردند، اما گاه خبرهایی شوم از این کوه نفرین شده به گوش می‌رسید که اگر کراسوس را نادیده بگیریم، هیچ‌کس را نگران نمی‌ساخت. ”

شطرنجنویسنده: اشتفان تسوایگRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ گروهی از مسافران یک کشتی سیاحتی، قهرمان شطرنج جهان را به مبارزه می‌طلبند.در ابتدا آن‌ها شکست می‌خورند، تا این‌که توسط یک غریبه از میان جمعیت راهنمایی می‌شوند، مردی که برای برد دست به مخاطره می‌زند.شطرنج یکی از داستان‌های تحسین‌شده‌ی تسوایگ است که تصویری شدیدا تاثیرگذار و در عین حال آزاردهنده از وسواس فکری و بهای نبوغ ارائه می‌دهد. اشتفان تسوایگ گمان می‌کرد که دیگر نخاهد گذاشت آزاد نه فکر کند و نه بنویسد و پیش از مرگ، رمان شطرنج را نوشت و در کشوی میز خود پنهان کرد. او هرگز گمان نمی‌کرد که این رمان بعد از مرگ او چاپ شود و در کنار آثار برجسته و ارزشمند ادبیات جهان قرار گیرد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools