دیگر نویسندگان نویسنده اکنات ایسواران (1)امی مورین (1)احمد محمود (2)اسپنسر جانسون (1)رضا عمرانی (1) برگردان هدی جلائیفر (1)علی دیمنه (1)جمشید نوایی (23)نسیم امیراعظمی (1)زهرا ابراهیمی (2)
تازههای ماهآوا سایهنویسنده: هانس کریستیان اندرسننگاهی اجمالی به کتاب“ تصور کنید اگر روزی سایه ی ما از ما جدا شود و زندگی مستقلی درپیش گیرد چه حسی خواهیم داشت؟ به دنبال سایه جدیدی خواهیم رفت یا به امید بازگشت سایه خودمان خواهیم ماند؟ ” ذهنت را مدیریت کن، سرنوشتت را بسازنویسنده: آدام خونگاهی اجمالی به کتاب“ آیا واقعا مایل هستید نتایجی استثنایی در زندگیتان بهدست آورید؟ آیا آرزو دارید به رهبری کاریزماتیک، یک کارآفرین، دانشجویی درخشان یا فروشندهای موفق تبدیل شوید؟ اگر به این سوالات جواب مثبت دادهاید پس کتاب صوتی ذهنت را مدیریت کن، سرنوشتت را بساز! همان چیزی است که به آن نیاز دارید. آدام خو و استوارت تان در این اثر به شما آموزش میدهند چگونه کنترل زندگی را در دست گرفته و با یک نقشهی راه شخصی به سمت موفقیت بشتابید! بیشتر افراد زمان فکر کردن به رویاهایشان از این واقعیت غافل میمانند که در حال حاضر، تمام منابع ذهنی مورد نیازشان را در اختیار دارند. درواقع مسئله اصلی نه تهیه امکانات، بلکه استفاده بهینه از پتانسیلهاست. هر فرد معدنی غنی از استعدادهای منحصربهفرد است، مجموعهای از تواناییها که دراختیار آنها قرار گرفته تا تحقق رویایی خاص را ممکن کند. ”
سایهنویسنده: هانس کریستیان اندرسننگاهی اجمالی به کتاب“ تصور کنید اگر روزی سایه ی ما از ما جدا شود و زندگی مستقلی درپیش گیرد چه حسی خواهیم داشت؟ به دنبال سایه جدیدی خواهیم رفت یا به امید بازگشت سایه خودمان خواهیم ماند؟ ”
ذهنت را مدیریت کن، سرنوشتت را بسازنویسنده: آدام خونگاهی اجمالی به کتاب“ آیا واقعا مایل هستید نتایجی استثنایی در زندگیتان بهدست آورید؟ آیا آرزو دارید به رهبری کاریزماتیک، یک کارآفرین، دانشجویی درخشان یا فروشندهای موفق تبدیل شوید؟ اگر به این سوالات جواب مثبت دادهاید پس کتاب صوتی ذهنت را مدیریت کن، سرنوشتت را بساز! همان چیزی است که به آن نیاز دارید. آدام خو و استوارت تان در این اثر به شما آموزش میدهند چگونه کنترل زندگی را در دست گرفته و با یک نقشهی راه شخصی به سمت موفقیت بشتابید! بیشتر افراد زمان فکر کردن به رویاهایشان از این واقعیت غافل میمانند که در حال حاضر، تمام منابع ذهنی مورد نیازشان را در اختیار دارند. درواقع مسئله اصلی نه تهیه امکانات، بلکه استفاده بهینه از پتانسیلهاست. هر فرد معدنی غنی از استعدادهای منحصربهفرد است، مجموعهای از تواناییها که دراختیار آنها قرار گرفته تا تحقق رویایی خاص را ممکن کند. ”
دستهبندیها قالب دیدگاه (53)رمان (185)بیوگرافی (14)روایی نمایشی (29)داستان بلند (56)موفقیت (123) ژانر علمی (3)تاریخی (19)کودک و نوجوان (45)مستند (5)روانشناسی (228)سیاسی (29)