پینوکیو

کتاب صوتی

کتاب صوتی پینوکیو

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

عروسکی چوبی که به پسری واقعی تبدیل می‌شود

نام اصلی: Pinocchio

ناشر: نشر نگاه

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-7057-56-0

خلاصه:

پینوکیو داستان پرماجرای عروسکی چوبی‌است که توسط پیرمردی نجار به‌نام ژپتو ساخته می‌شود ، قدم به زندگی انسان‌ها می‌گذارد و حوادث عجیب و عبرت‌انگیزی را پشت سر‌می‌گذارد.داستانی کلاسیک و جذاب که می‌توان با شیفتگی بارها آن را شنید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس صنم کجوئی
انتخاب موسیقی صنم کجوئی
تهیه کننده صنم کجوئی

تاریخ تولید اثر: شهریورماه 97

مدت زمان اثر: 5 ساعت و 20 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ لوری پون نویسنده آمریکایی، شخصیت تلویزیونی و وکیل خانواده و طلاق است. فارغ التحصیل کالج هاروارد و دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد ، او ابتدا در یک شرکت حقوقی در شهر نیویورک به تدریس حقوق پرداخت. پون به عنوان کارشناس ارتباطات در ویژه برنامه ABC 20/20 با عنوان Rudeness in America ظاهر شد. "لوری پون" معتقد است که بحث و جدل،هر روز میتواند در هر زندگی وجود داشته باشد،مخصوصا زوج های جوانی که با غروری که از دوران مجردیشان به همراه زندگی مشترک آورده اند و حتی حاضر به کنار گذاشتن این غرور نیستند. او با تکیه بر دانش خود در زمینه وکالت و تجربه فراوانش در همین حیطه،از شاه کلیدی به نام گفت و گو صحبت میکند که فورا میتواند آتش این مجادلات و بحث ها را خاموش کند و باعث بهبود روابط بشود. در کتاب "کمتر حرف بزن،بیشتر عشق بورز"،یاد میگیرید که چگونه پاسخ های محترمانه در برابر خشم را بدهید،خشم طرف متقابل شما را هم گرفتار نکند و گریبان شما را هم نگیرد و در نهایت مدیرت و کنترل این احساس گاها خطرناک،چگونه پاسخ های توام با محبت بدهیم. ”

کلیدنویسنده: ایزاک بشویس سینگرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ " بسی پاپکین" زنی بیوه و میانسال است که در آپارتمانی در نیویورک زندگی می‌کند.او که سالهاست در دنیای تنهایی خودش بسر میبرد ، نسبت به همه ی آدم‌ها و همسایگانش بدبین است و با کسی ارتباط ندارد. روزی هنگام خروج از آپارتمان همچون همیشه در را قفل می‌کندو حتی سوراخ کلید را هم با بتونه پر میکند تا نیروهای مافوق بشری به آپارتمانش راه پیدا نکنند.اما در غروب این روز بخصوص با صحنه‌هایی از زندگی مواجه می‌شود که به کلی روحش را دگرگون می‌کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools