محرومان پاریس و لندن

کتاب صوتی

کتاب صوتی محرومان پاریس و لندن

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده جرج اورول

خانه‌بدوشان و آوارگان محصول جامعه مدرن

نام اصلی: Down and Out in Paris and London

ناشر: نشر جامی

سال چاپ: 1394

شابک:

978-622-7057-54-6

دسته بندی: رمان/ اجتماعی/ تراژدی

خلاصه:

این کتاب سرگذشت بسیاری از افراد جامعه را به تصویر می‌کشد که نباید به دلایل مختلف از عرش به فرش می‌رسند و به ناچار در جستجوی سرپناهی از نوانخانه‌ای به نوانخانه دیگری رانده می‌شوند. جورج ارول که خود نیز مدتی این نوع زندگی را تجربه کرده‌است سعی دارد به ما بفهماند که برخلاف نظر عموم ، همه بی‌خانمان‌ها افرادی بی‌عار و انگل جامعه نیستند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 97

مدت زمان اثر: 9 ساعت و 22 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

کتاب صوتی دزیره دزیره

آن ماری سلینکو

تازه‌های ماه‌آوا

قطار سه و ده دقیقه یومانویسنده: المر لئوناردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ شاید یکی از بهترین خاطرات طرفداران سینما وسترن در ایران و جهان فیلم مرد با بازی پل نیومن باشد، وسترنی خوش ساخت با درونمایه انسانی شجاعت و احساس تعهد که با تکیه بر فیلمنامه ای اقتباسی از کتابی با همین عنوان تاثیر شگرف ادبیات بر سینما را در معرض دید همگان قرار داد. در سال 2007 نیز بازسازی وسترنی قدیمی به نام قطار سه و ده دقیقه یوما (1957) با بازی هنرمندانه راسل کرو و کریستین بیل بار دیگر نام نویسنده‌ای را بر سر زبان ها انداخت که پیش از این بارها و بارها در نقش رمان نویس و فیلمنامه نویس موفق به دریافت جوایز متعددی شده بود. ”

گذر از عشق‌های سمینویسنده: سوزان فورواردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در کتاب گذر از عشق‌های سمی، سوزان فوروارد، روان‌شناس سرشناس و متخصصِ حوزه‌‌ی روابط بین‌ فردی، به مهم‌‌ترین موضوع انسانی، یعنی «عشق» و احساسات و روابط عاشقانه، به ویژه در قالب عشق‌های افراطی و ناسالم که خط قرمزهای هیجانات و احساسات خوشایند و لطیف عاشقانه و لذت‌ بخش را رد کرده‌اند و در واقع، به رفتاری وسواسی و آسیب‌ زننده و حتی خطرناک تبدیل شده‌اند می‌پردازد. عشق‌هایی که یکی از طرفین رابطه دیگری را ترک کرده و رفته است، اما طرف مقابل حاضر به پذیرش این موضوع نیست، بلکه پیگیر و سمج است و برای دستیابی به خواسته‌اش تهدید می‌کند و گاه دست به اَعمال غیرمنطقی یا ابلهانه می‌زند. در این کتاب، سوزان فوروارد با مطرح‌ کردن نمونه‌های واقعی مُراجعانش، نه‌ تنها تصویری از تفاوت عشق و دوست‌ داشتن سالم و همچنین ناسالم نشان می‌دهد، بلکه با ارائه‌ی مثال‌های کاربردی از مراجعانش، برای مواجهه و کنار آمدن با این‌ گونه احساسات فلج‌ کننده، راهکارها و روش‌هایی عملی در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد و قدم‌ به‌ قدم به آنان کمک می‌کند که به زندگی عادی خود بازگردند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools