دنیای قشنگ نو

کتاب صوتی

کتاب صوتی دنیای قشنگ نو

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر نیلوفر

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان بلند

خلاصه:

با شنیدن این رمان جزو معدود کسانی خواهید بود که به آینده سفر کرده‌اند! آلدوس هاکسلی شما را به صدها سال بعد می‌برد تا نتیجه‌ی ترقی امروز انسان‌ها را از نزدیک ببینید. کتاب صوتی دنیای قشنگ نو روایتی آرمانی از آینده‌ی زمین و زمینی‌هاست که به راستی در زیباترین حالت خود قرار دارد. مهندسان ژنتیک انسان‌هایی را خلق می‌کنند که از بیماری ارثی و مشکلات ژنتیکی مبرا هستند. حکومت‌ها توانسته‌اند فقر و محرومیت را از جامعه پاک کنند و با تغییر هنجارهای اجتماعی به نظر می‌رسد خانواده و روابط خانوادگی هم از زندگی انسان‌ها حذف شده‌اند. در این دنیای نو، هر کسی به هر خواسته‌‌ای که داشته باشد می‌رسد و روانشناسان در تلاش هستند تا انسان‌ها کوچکترین رنج روحی و جسمی را متحمل نشوند. با وجود تمامی زیبای‌های این دنیای نو، چهره‌ی دیگری هم از جهان آینده می‌بینیم که شاید چندان زیبا نباشد.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده متین بختی

مدت زمان اثر: 9 ساعت و 12 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

دن آرام- مجموعه چهار جلدینویسنده: میخائیل شولوخوفRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مهم‌ترین اثر میخائیل شولوخف، نویسنده‌ی نامدار اهل روسیه و برنده‌ی جایزه‌ی نوبل ادبی اکنون پیش روی شماست. کتاب صوتی دن آرام که یکی از شاهکارهای ادبی قرن بیستم به شمار می‌رود و در سال 1941 موفق به دریافت جایزه‌ی استالین شد، درباره‌ی زندگی کازاک‌ها یا همان قزاق‌های روسیه در کشاکش بحرانی جنگ جهانی است. شولوخف در این اثر زندگی مرد جوانی را روایت می‌کند که جنگ و عشق تمام ابعاد زندگی‌اش را تحت تأثیر قرار داده است. ”

نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب «برای هر مشکلی راه حلی معنوی وجود دارد» اثر «وین دایر» و ترجمه‌ی «وجیهه آیت الهی» است. با استفاده از کتاب برای هر مشکلی راه حل معنوی وجود دارد، شما می‌توانید به کمک پیگیری و انجام راه حل‌های معنوی از تمام مشکلات خود رهایی یابید. این کتاب در دو بخش تنظیم شده است اولین بخش شامل جزییات اصول بنیادی و بخش دوم شامل معروف‌ترین دعاهای است که در فصل هفتم تا سیزدهم نوشته شده است. دکتر دایر در این کتاب سعی دارد تا دیدگاه خود را به خواننده منتقل کند که ما به جسم مادی و فانی خود محدود نیستیم، بلکه روحی نامحدود داریم و موجودی معنوی و ازلی هستیم که همیشه با پروردگار خود در ارتباطیم. او به خواننده‌ی خود می‌آموزد که به جای قربانی بودن باید شاهد حوادثی باشیم که در پیرامون ما اتفاق می‌افتد. او سعی دارد که توجه خواننده را به این واقعیت جلب کند که وقتی کسی به مشکل خود نیاندیشد، بلکه خود را به نیروی معنویت بسپارد، آن مشکل از طریق نیروهای معنوی حل می‌شود. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools