حریق در باغ زیتون

کتاب صوتی

کتاب صوتی حریق در باغ زیتون

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر ققنوس

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان بلند

خلاصه:

داستانی مملو از احساسات عمیق و خفته. کتاب صوتی حریق در باغ زیتون قصه‌ی افرادی است که هرکدام در تنهایی خود معنایی یگانه برای انسانیت می‌یابند. یک طرف این رمان پرکشش خانواده‌ای فقیر است که به دنبال راهی برای نجات آینده‌شان هستند و سمت دیگر، ‌خانواده‌ای مرفه که ارتباطی نزدیک با آن‌ها دارند. گراتزیا دلدا در خانه‌ی هرکدام آن‌ها ماجراهایی را به جریان انداخته که با وجود تفاوت‌ها در یک نقطه مشترکند: تغییر سنت‌ها.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده متین بختی

مدت زمان اثر: 8 ساعت و 34 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

چگونه یک مدیر عالی باشیمنویسنده: رنه بوئرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اگر کارکنان شما، هر روز، «بهترین عملکرد خود را در محیط کار ارائه دهند، چه تاثیری بر درآمد خالص شرکت خواهد داشت؟ تحقیقات و مطالعات بارها نشان داده که اکثریت کارکنان در محیط کار، دلسوزی و اشتیاقی نسبت به کار ندارند ولی این شرایط قابل تغییر است. بیشتر اوقات، تفاوت بین کارکنان بی‌تفاوت و کارکنان دلسوز، ناشی از یک عامل است: مدیریت. در «چگونه یک مدیر عالی شویم»، دو متخصص برجسته کسب و کار -ویکمن و بوئر- فرآیندی روشن و عملی را در اختیار رؤسا و مدیران می‌گذارند تا بیشترین بهره‌وری را از کارکنان خود دریافت کنند. در این کتاب، ابزارهایی معرفی می‌شوند که توسط بیش از 30000 مدیر در صنایع مختلف استفاده شده و کارآمدی خود را در بهبود عملکرد سازمان و افزایش شور و اشتیاق در کارکنان ثابت کرده است. ”

دن کیشوت- جلد اولنویسنده: میگل دو سروانتسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ شاید تا کنون هیچ کتابی به اندازه دن کیشوت این همه مورد عشق و علاقه ملت‌های گوناگون نبوده است. بسیاری از کتاب‌ها هست که تنها به یک قوم و ملت اختصاص دارد و از حدود مرز یک کشور فراتر نمی‌رود؛ بسیاری دیگر نیز هست که در میان ملل دیگر هم خواننده دارد ولی تنها مورد پسند گروه روشنفکران یا مردم عادی طبقات ممتار است. اما دن کیشوت همه حصارهای جغرافیایی و نژادی و اجتماعی و طبقاتی را درهم شکسته و نام خود را با دنیا و بشریت توام ساخته است. دن کیشوت زندگی فردی را به مخاطب نشان می‌دهد که دچار توهم است و وقت خود را با خواندن آثار ممنوعه می‌گذراند. دن کیشوت یکی از نخستین رمان‌هایی است که به زبان‌های نوین اروپایی نوشته شده و سروانتس بخش بیشتر آن را در زندان نوشته‌است. در زمان روایت دن کیشوت نوشتن و خواندن آثاری که به شوالیه می‌پرداخت ممنوع بود و شخصیت اصلی داستان خود را جای یکی از همین شوالیه‌ها می‌بیند و دشمنانی فرضی در برابر خود می‌بیند که اغلب کوه‌ها و درخت‌ها هستند. دن کیشوت پهلوانی خیالی و بی‌دست‌وپاست که خود را شکست‌ناپذیر می‌پندارد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools