آخرین نامه معشوق

کتاب صوتی

کتاب صوتی آخرین نامه معشوق

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده جوجو مویز
برگردان متین کریمی

نام اصلی: The last letter of the beloved

ناشر: نشر جامی

سال چاپ: 1396

شابک:

خلاصه:

کتاب آخرین نامه‌ی معشوق اثر جوجو مویز، داستان زنیست که از بد روزگار، به اصرار پدر و مادر و موقعیت خوب خواستگار از نظر اقتصادی و اجتماعی، با او ازدواج می‌کند ولی هیچ گونه عشقی نسبت به او ندارد. این زن "جنیفر استرلینگ" نام دارد و با فردی به نام "لورانسی استرلینگ" ازدواج می‌کند.
آخرین نامه‌ی معشوق، نام هشتمین رمان جوجو مویز نویسنده محبوب انگلیسی است. مویز پس از انتشار این کتاب توانست که برای دومین بار جایزه رمان عاشقانه بریتانیا را در سال 2011 کسب نماید. وی تنها نویسنده‌ای است که برای دو کتاب میوه خارجی در سال 2004 و آخرین نامه‌ی معشوق موفق به کسب این جایزه گردیده است.

بشنوید:

هنرمندان:
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی

مدت زمان اثر: 14 ساعت و 45 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

تازه‌های ماه‌آوا

هشت قتل حرفه‌اینویسنده: پیتر سوانسونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مالکوم کرشاو، شخصیت اصلی رمان هشت قتل حرفه‌ای نوشته‌ی پیتر سوانسون در یک کتابفروشی به نام اُلد دِوِل در شهر بوستون کار می‌کند که به‌طور تخصصی در کار فروش کتاب‌ها و رمان‌های جنایی-معمایی است. رئیس وقت کتابفروشی روزی از مالکوم می‌خواهد که تولید محتوای وبلاگ فروشگاه را در زمینه‌ی جنایی و معمایی بر عهده بگیرد. مالکوم که از خوانندگان قدیمی این ژانر به شمار می‌رود تصمیم می‌گیرد در وبلاگ کتابفروشی فهرستی از کتاب‌های منتخب را در ژانر جنایی منتشر کند؛ فهرستی با نام «هشت قتل حرفه‌ای» که دربرگیرنده‌ی آثاری از آگاتا کریستی، پاتریشیا هایسمیت، ایرا لوین، برکلی کاکس، جیمز‌ام کین، جان دی مک دونالد، دانا تارتت و اِی میلن است. او این لیست پیشنهادی را در وبلاگ کتابفروشی منتشر می‌کند اما خبر ندارد قرار است درست بر سر همین موضوع در دردسری بزرگ بیفتد و پای پلیس اف‌بی‌آی را به کتابفروشی اُلد دِوِل باز کند. ”

بته کتاننویسنده: هانس کریستیان اندرسنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ همیشه بخت یارت نیست. رنج بردن شکلی از تجربه است و می توان از آن درس ها گرفت. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools