پزشک پوشالی

کتاب صوتی

کتاب صوتی پزشک پوشالی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

وقتی جای پزشک و بیمار عوض می‌شود

نام اصلی: The Last Straw

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: ۱۳۷۹

شابک:

978-622-6386-56-2

خلاصه:

در این نمایش کمدی با دو شخصیت کاملا متفاوت روبرو هستیم.دکتر فرانک،که مردی میانسال است و بطور غیرقانونی کار طبابت میکند و دیگری آنتونی،جوانی بیست و سه چهار ساله که بدون اطلاع از پیشینه دکتر فرانک نزد او می‌آید.آنتونی که از نوعی اختلال روانی رنج میبرد ابتدا با اعتماد کامل خود را به دکتر فرانک می‌سپارد اما رفته رفته و در طی مداوا وضعیت مضحک و خنده آوری بین این دو مرد شکل می‌گیرد که نهایتا به درگیری می‌انجامد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار صنم کجوئی
کارگردان رضا عمرانی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آبان ماه 96

مدت زمان اثر: 42 دقیقه

هر دو نقش دکتر فرانک و آنتونی در این نمایش صوتی توسط یک بازیگر اجرا شده است.دقت و وسواس لازم در جزئیات و خلاقیت افکتور از ویژگی‌های این اجرا می‌باشد.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

کودک خاموشنویسنده: سارا دنزیلRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابی که پیش روی شماست، در باب تلاش یک مادر برای به ‌دست آوردن دوباره‌ی فرزندش است. در سال 2006، اِما پرایس، شخصیت اصلی داستان پسر شش ساله‌اش را در یک حادثه‌ی سیل از دست می‌دهد. بعد از تحقیقات پلیس و نیروهای تجسس، به این نتیجه می‌رسند که ایدن غرق شده است؛ اما هیچ‌گاه نتوانستند جسد او را پیدا کنند. در دهکده‌ی کوچک‌شان همه، همدیگر را می‌شناسند و به یکدیگر اطمینان دارند. ده سال پس از ماجرای غرق شدن ایدن، اِما توانسته به کمک جیک، دوباره زندگی و کنترلش را به ‌دست بیاورد و خوشحال باشد. او دوباره ازدواج کرده و از جیک حامله است. همه‌چیز رو به بهبود است که پلیس با او تماس می‌گیرد و می‌گوید ایدن را پیدا کرده‌اند! ایدن در آن سیل غرق نشده بود، بلکه یک نفر او را دزدیده بود. کسی که در دهکده‌ی آن‌ها زندگی می‌کند؛ ولی چه کسی قابلیت انجام دادن چنین جرمی را دارد؟ چه کسی نقاب بر چهره‌اش دارد؟ چه کسی شرارت درونش را پنهان می‌کند؟ ”

وارکرفت: شب اژدهانویسنده: ریچارد ای ناکRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ از سال‌های اشک و خون آزروث یادگارهای فراوانی بر جا مانده که گریم باتول، از شوم‌ترین آن‌هاست. این مکان نحس بعد از تراژدی‌های وحشتناکش چیزی بیش از بنایی شوم نبود، اما اهریمنان تخم شرارتی عظیم را در آن‌جا کاشته بودند که بوی متعنفش مشام هر خردمندی را می‌آزرد... . کتاب صوتی وارکرفت: شب اژدها نوشته‌ی ریچارد ای. ناک نیز شرح همین وقایع است، یکی از نفس‌گیرترین و دهشت‌بارترین فجایع آزروث. گریم باتول مکانی است که فرزندانِ الکسترزا، اسیر اورک‌های پست شده بودند. روشی که این نژاد پست از اژدهایان برای اهداف شومشان استفاده می‌کردند مشمئزکننده بود؛ برترین موجودات آزروث مانند حیوانی رام به اورک‌ها خوش‌خدمتی می‌کردند، بی‌اراده مطیع آن‌ها بودند و گاه بلای جان هم‌نوعان خود می‌شدند... . اگرچه در نهایت گروهی متشکل از الف‌ها و جادوگران اژدهایان را آزاد کردند، اما گاه خبرهایی شوم از این کوه نفرین شده به گوش می‌رسید که اگر کراسوس را نادیده بگیریم، هیچ‌کس را نگران نمی‌ساخت. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools