هرگز ترکم مکن

کتاب صوتی

کتاب صوتی هرگز ترکم مکن

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Never Let me go

ناشر: نشر افق

سال چاپ: 1398

شابک:

خلاصه:

کازوئو ایشی گورو در این کتابش داستان عشق، از دست رفتگی و حقایق نهانی را روایت می کند. از همین روست که هرگز ترکم مکن جایش را در میان بهترین آثار او باز کرده، رمانی تکان دهنده، آکنده از احساس شکنندگی انسان معاصر و خاطرات به یادماندنی شخصیت هایش که رفته رفته به حقیقت دوران کودکی و نیز آینده خود پی می برند. آنها پس از سال ها در می یابند که چرا موسسه «هیلشم» از کودکی پناهشان داده است.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار میلاد رحیمی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

قانون جذبنویسنده: مایکل لوسیرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اگر می‎خواهی دلیل واقعی سبک زندگی فعلی خود را بدانی و دریابی که چگونه می‌توانی زندگی‌ات را به شیوه‎ای مثبت تغییر دهی، این کتاب به زبانی ساده دستورالعمل‎هایی را در اختیار تو قرار می‌دهد. در میان تمام کتاب‌ها و منابعی که با موضوع خلق زندگی ایده‌ال خوانده‌ام، این کتاب بهترین و مناسب‌ترین آچار فرانسه به‌شمار می‌رود. مایکل لوسیر در این کتاب نه‌تنها چگونگی بهبود وضعیت زندگی را به شما می‌آموزد، بلکه می‌توانید این تغییر را احساس کنید. او به خواننده می‌آموزد که چطور آگاهانه اتفاقات خوب را جذب و اتفاقات ناخوشایند را دفع کند. اگر بخواهم هدیه‌ای ارزشمند به کسی بدهم، آن هدیه همین کتاب است. آنچه کتاب «قانون جذب» را از دیگر آثار منتشر شده متمایز می‌کند این است که در این کتاب، خواننده حس می‎کند مطالب با سبک یادگیری او هماهنگ هستند. این کتاب به شیوه‌ای نوشته شده است که هر بخش، بر بخش قبلی استوار است و مانند هر دستورالعمل آموزشی دیگری، می‎توانید از ابزار، تمرین‎ها و نسخه‎های این کتاب بهره بگیرید تا با قانون جذب مرتبط شوید. ”

قدم زدن روی ماه با اینشتیننویسنده: جوشوا فوئرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین، علم حافظه: هنر به یاد سپردن همه‌چیز با عنوان اصلی «Moonwalkig with Einstein: the art and science of remembering everything» اولین بار سال 2011 منتشر شد. جوشوا فوئر در این کتاب ایده‌ی جذابی را مطرح می‌کند: قوی‌ترین مرد جهان و باهوش‌ترین مرد جهان در کنار هم؛ اما باهوش‌ترین مرد جهان کیست؟ جوشوا فوئر برای پیدا کردن جواب این سؤال تمام مسابقات حافظه در آمریکا را دنبال کرده است. او تلاش کرده است جواب سؤالات مهمی را درباره‌ی حافظه پیدا کند، آیا حافظه قابل تمرین‌دادن است؟ یک انسان معمولی ممکن است به قهرمان حافظه تبدیل شود؟‌ این سؤالات باعث خلق یک اثر جذاب شده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools