چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند

کتاب صوتی

کتاب صوتی چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند

کتاب صوتی چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند
اثری از
نویسنده ادل فی بر

نام اصلی:

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ: 1389

شابک:

دسته بندی: موفقیت/ روانشناسی

خلاصه:

نویسندگان در کتاب صوتی چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کند روش‌های آزمایش‌پس‌داده‌ای درباره‌ی حل مشکلات روابط بین والدین و فرزندان ارائه داده‌اند. خانواده را می‌توان به‌قطع مهم‌ترین و تأثیرگذارترین اجتماع بشری دانست. چرا که پیش از ورود به هر گروه دیگری در جامعه، این محیط خانواده است که انسان در آن رشد می‌کند و شالوده‌های روانی و ذهنی و اجتماعی او را سروشکل می‌دهد. بسیاری از گره‌های روانی ما در محیط خانواده شکل گرفته‌اند و بعدها در مواجهه با دیگر اجتماع‌ها بازتولید شده‌اند. چالش‌های روانی کوچک و بزرگی که برخی‌شان تا پایان عمر مایه‌ی رنجش ما هستند. از میان روابطی که درون محیط خانواده شکل می‌گیرند، ارتباط میان والدین با فرزند در زمره‌ی مهم‌ترین روابط بشری به شمار می‌رود که ایجاد نوع سالمی از آن دقت و حساسیت بالایی می‌طلبد. هر قدم مثبتی که در این راه برداشته شود، سبب خواهد شد کودک در قالب انسانی با روان سالم به درون اجتماع رهسپار شود، و هر گونه ناسازگاریِ خواسته یا ناخواسته در این رابطه می‌تواند به قیمت آسیب‌های طولانی‌مدت در روان و ذهن کودک تمام شود.

هنرمندان:

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

دشت بهشتنویسنده: جان اشتاین بکRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ سرجوخه‌ی مقرراتی در مقابل آن زیبایی آرامش‌بخش پایش لرزید. او که پشت تیره‌پوستان را با شلاق دریده بود،‌ او که شجاعت و طمع‌کاری‌اش نسلی نو در کالیفرنیا پدید آورده بود، آن مرد ریشو، آن حامل بی‌رحم تمدن از زین به پایین لغزید، کلاهخود پولادین از سر برداشت. زیر لب گفت: «ای مریم مقدس،‌اینجا دشت سرسبز بهشتی است که پروردگارمان وعده داده.» ”

تنهایی الیزابتنویسنده: ویلیام ترورRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ''هنری عقربه‌ی دقیقه‌شمار ساعت روی دیوار را تماشا کرد. در سراسر لندن، در سراسر دنیا، عقربه‌ها دقیقاَ با سرعتی یکسان حرکت می‌کردند، بی‌اینکه هیچ‌کدام از دیگری جلو بزنند...'' | ویلیام ترور را نه می‌توان روان‌شناس خواند نه کارآگاه، اما می‌توان گفت که خصلت‌های هر دو را دارد. او در این رمان بستری‌شدن چهار زن را در بخش چهار اتاقه‌ی «بیمارستان زنانه‌ی لیدی اوگاستا هپتری» بهانه قرار می‌دهد تا در زندگی‌شان سرک بکشد و از بیم‌ها و شکست‌ها، رازها و کابوس‌هایشان بگوید. ترور عاشق شخصیت‌هایی است که جامعه به آنها پشت کرده، انها که نه به موفقیت دندان‌گیری دست یافته‌اند نه دیگر جوانی و زیبایی برگ برنده‌شان است. ترور در این رمان تصویری واضح و پر از جزئیات از زندگی در لندن دهه‌ی هفتاد میلادی ارائه می‌دهد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools