نگاهی اجمالی به کتاب“ داشتن لحن محبتآمیز هزینهای ندارد. فقط باید الفاظمان را بادقت انتخاب کنیم تا بتوانیم دیگران را خوشحال کنیم.» چگونه میتوانیم از صمیم قلب با یکدیگر ــ و با خودمان ــ در این عصر نوین تکنولوژی ارتباط برقرار کنیم؟ چگونه میتوانیم تشخیص دهیم کدام ارتباط برای ما خوب و کدام یک زهرآگین است؟ تیچ نات هان، راهب بودایی، فعال و نامزد جایزه صلح نوبل، با بهکار گرفتن تجربه کاریاش با زن و شوهرها، همکاران، و در درگیریهای بینالمللی، عناصر سازنده روابط سالم و آگاهانه را فاش میکند ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ زن جسور و بیمحابای ادبیات ایران، «بلقیس سلیمانی»، در کتاب «آن مادران، این دختران» باز هم ثابت کرده که نویسندهای توانمند و خوشفکر است. آن مادران، این دختران، کتابی است که از قالب ماجراهای روزمرهی رمانهای آپارتمانی و کلیشهای خارج شده و موضوعات جدیتر و بحرانیتری را بازتاب میدهد. سلیمانی در این کتاب تفاوت بین نسلها را نشان میدهد. ارزشهای نسل دیروز برای جوانان امروز کمرنگ شده است و حالا مادران و پدرانی ماندهاند بر سر دو راهیِ آرمانهای دیروز که در جانشان تنیده و ارزشهای امروز که با آن غریبه هستند.
سلیمانی با شناخت عمیقی که از دغدغههای زن امروز ایرانی دارد، توانسته کتابی بنویسد که خودش آن را اثری متفاوت با سایر آثارش میداند. قهرمانان او باز هم زنان هستند، زنانی سرگردان در مرز سنت و مدرنیته و به دنبال پیدا کردن معنای واقعی زندگی. درواقع، دغدغهها و درونیات زنان یکی از درونمایههای اصلی این کتاب است. او حال و هوای زنان میانسال را میشناسد، و به همین خاطر بهخوبی توانسته ثریا و سایر زنان این کتاب را شخصیتپردازی کند. سلیمانی این بار سراغ سوژهی جدیدی رفته است. او در این کتاب تصویر متفاوتی از زنان بیوه نشان داده است. در ادبیات و سینمای فاخر و متعهد به اصول اخلاقی ایران، زنان بیوه کسانی هستند که به هیچ قیمتی حاضر نیستند از کسی کمک بگیرند. ”