داستانی برای تاریکی

کتاب صوتی

کتاب صوتی داستانی برای تاریکی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

دریچه‌ای به دنیای کودکی در بزرگسالی

نام اصلی: Eine geschichte dem dunkel erzählt

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: ۱۳۸۱

شابک:

978-622-6386-46-3

خلاصه:

دکتر لاسمن پس از سال‌ها دوری از کشورش تصمیم می‌گیرد برای دیدار از دو خواهرش و تجدید خاطرات کودکی به شهر زادگاهش سفر کند.همانطور که شبانه در قطار نشسته و به سمت شهرش می رود یک نام دخترانه مدام در گوشش زنگ می‌زند:کلارا.همبازی دوران کودکی‌اش اکنون کجاست و چگونه زندگی می‌کند؟تب یافتن پاسخ این سوال او را آرام نمی‌گذارد تا اینکه به ملاقات کلارا می‌رود.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار آرش رستمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 1396

مدت زمان اثر: 33 دقیقه

استفاده از دو صدای زن و مرد در اجرای این داستان جذاب،ارتباط دو شخصیت اصلی داستان را ملموس و در نتیجه کل داستان را شنیدنی‌تر کرده است.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

تازه‌های ماه‌آوا

نمایش صوتی اتاق ورونیکانویسنده: آیرا لوینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ نمایش‌نامه «اتاق ورونیکا» نوشته آیرا لوین (2007-1929) نویسنده و نمایش‌نامه نویس آمریکایی است. لوین شهرت خود را مدیون خلق آثاری جذاب در ژانر وحشت است. او خالق کتاب‌هایی چون «فرزند رزماری»، «دام مرگ»، «پسری از برزیل» و «بوسه پیش از مرگ» است که هرکدام منشأ تولید آثار هنری دیگری از جمله فیلم و تئاتر بوده‌اند. لوین با خلق همین آثار توانست معتبرترین جوایز ادبی ژانر وحشت را از آن خود کند که ازجمله می‌توان به جایزه ادگار آلن پو و جایزه برام استوکر اشاره کرد که این جایزه را به خاطر یک عمر فعالیت در زمینه رمان وحشت از آن خود کرد. «اتاق ورونیکا» یکی دیگر از نمایش‌نامه‌های ملودرام اوست که می‌توان آن را در دسته روانشناسی-وحشت قرارداد. بیش‌ترین تأکید متن این نمایش‌نامه بر غافلگیر کردن مخاطبان و ایجاد فضایی بسته برای بروز وجوه روانی شخصیت‌هاست. در این نمایش دوپرده‌ای اشخاصی حضور دارند که از بیماری روانی و جنسی رنج می‌برند. هر کدام از آنها در رفت و برگشت‌هایی بین شخصیت اصلی خود و شخصیت‌های خیالی که ساخته‌اند در نوسانند، تا در نهایت، مفهوم «ناخودآگاه» را در صحنه‌ای بسته و محصور به نمایش بگذارند. ”

برای سخنرانی نیامده‌امنویسنده: گابریل گارسیا مارکزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ یادداشت‌هایی که در این مجموعه گردآوری شده‌اند ، نوشته شده‌اند تا به صورت سخنرانی ارائه شوند و طبعا تمام دوران زندگی گابریل گارسیا مارکز را دربردارند ؛ از مقاله اول که در سال 1944 برای خداحافظی از همشاگردی‌ها در شهر زیپاکیرا نوشته‌شده‌است تا نطق آخر در آکادمی زبان و برای شاه اسپانیا در سال 2007. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools