هشت قتل حرفه‌ای

کتاب صوتی

کتاب صوتی هشت قتل حرفه‌ای

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر البرز

سال چاپ:

شابک:

خلاصه:

مالکوم کرشاو، شخصیت اصلی رمان هشت قتل حرفه‌ای نوشته‌ی پیتر سوانسون در یک کتابفروشی به نام اُلد دِوِل در شهر بوستون کار می‌کند که به‌طور تخصصی در کار فروش کتاب‌ها و رمان‌های جنایی-معمایی است. رئیس وقت کتابفروشی روزی از مالکوم می‌خواهد که تولید محتوای وبلاگ فروشگاه را در زمینه‌ی جنایی و معمایی بر عهده بگیرد. مالکوم که از خوانندگان قدیمی این ژانر به شمار می‌رود تصمیم می‌گیرد در وبلاگ کتابفروشی فهرستی از کتاب‌های منتخب را در ژانر جنایی منتشر کند؛ فهرستی با نام «هشت قتل حرفه‌ای» که دربرگیرنده‌ی آثاری از آگاتا کریستی، پاتریشیا هایسمیت، ایرا لوین، برکلی کاکس، جیمز‌ام کین، جان دی مک دونالد، دانا تارتت و اِی میلن است. او این لیست پیشنهادی را در وبلاگ کتابفروشی منتشر می‌کند اما خبر ندارد قرار است درست بر سر همین موضوع در دردسری بزرگ بیفتد و پای پلیس اف‌بی‌آی را به کتابفروشی اُلد دِوِل باز کند.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 7 ساعت و 47 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

در باب خلوت‌گزینینویسنده: میشل دو مونتینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ میشل دو مونتین از سرشناس‌ترین اندیشمندان دوره رنسانس است. این کتاب شامل مجموعه مقالاتی از وی است که طیف متنوعی از موضوعات را در برمی‌گیرد.از جمله : خلوت‌گزینی ، قدرت تخیل ، لذت مطالعه ، اهمیت خواب و شادی و اندوه. ”

عصیاننویسنده: یوزف روتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ آندریاس پوم، شخصیت اصلی عصیان، کهنه‌سربازی بازگشته ازجنگ جهانی اول است که یک پایش را در جنگ از دست داده و چیزی جز یک نشان نظامی برایش باقی نمانده. او که نوازنده‌ای خیابانی است، برخلاف همزرمانش در جنگ، به خدا، دولت و اولیا امور ایمانی خدشه‌ناپذیر دارد و دشمن و مخالف کافران و دائم‌الخمرها، دزدها و غارتگرهاست، اما به طرزی طعنه‌آمیز پس از یک نزاع خیابانی به عنوان یک شورشی و عاصی زندانی می‌شود و تمام چیزهایی که به آنها باور دارد در لبه پرتگاه قرار می‌گیرند. یوزف روت، نویسنده عصیان، یکی از مهم‌ترین نویسندگان ادبیات آلمانی در میان سال‌های دو جنگ جهانی است. این رمان نخست در سال 1924 به صورت سریالی در روزنامه آلمانی «فوروِرتس» منتشر شد و در همان سال در قالب کتاب نیز به چاپ رسید. «داستان روت از منطق کاملا اروپایی و سرراست قصه پریان پیروی می‌کند، منطقی که باعث می‌شود همه‌چیز اجتناب‌ناپذیر و در عین‌حال کابوس‌وار به نظر برسد. اگر روت را یکی از زوایای چهارگوشی حساب‌ کنید که رئوس دیگرش کافکا، روبرت موزیل و اشتفان تسوایگ هستند خیلی به خطا نرفته‌اید.» ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools