عشق ورای ایمان

کتاب صوتی

کتاب صوتی عشق ورای ایمان

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان اعظم خرام

زیباترین متن ادبی جهان در باب عشق

نام اصلی: Love beyond faith

ناشر: نشر پارسه

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-7064-26-1

خلاصه:

کتاب عشق ورای ایمان موعظه‌ای است از زبانِ هنری دراموند اسکاتلندی که جهان را از برای یافتن معنای زندگی درنوردید و طولی نکشید که به دل دانست پاسخ سوالش همین‌جا در گوشه‌ی قلبش نهفته است.
او زندگی خود را وقف تدریس علوم طبیعی در گلاسکو کرد، اما همواره برای جمعیت‌های کوچک مشتاق از عشق و بزرگداشت این ودیعه‌ی تابان می‌گفت.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آذر ماه 97

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 45 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

مالون می‌میردنویسنده: ساموئل بکتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب صوتی مالون می‌میرد دومین قسمت از سه‌گانه‌ی معروف ساموئل بکت نویسنده‌ی برنده‌ی نوبل ادبیات است. در این داستان مونولوگی بلند را می‌شنوید که حکایت‌هایی از اشخاص مختلفی را روایت می‌کند اما مهم‌ترین ویژگی این قصه‌ها نه پایان یا وقایع، بلکه نگاه منحصربه‌فردی است که مالون نسبت به دنیا دارد. ”

آکواریوم‌های پیونگ یانگنویسنده: کانگ چول هوانRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ «آکواریوم‌های پیونگ‌یانگ» نوشته پیر ریگولُت(-1968) و کانگ چول هوان از ساکنان گریخته از کره شمالی است. این کتاب خاطرات او از ده سال زندگی در یک اردوگاه کار اجباری در کره شمالی و فرار او از این کشور است. کانگ چول هوان در کتاب آکواریوم‌های پیونگ‌یانگ قصه واقعی زندگی خود را تعریف می‌کند. این مرد جوان زاده پیونگ‌یانگ در کره شمالی، زمانی که نه سال بیش‌تر نداشت، همراه دیگر اعضای خانواده خود (مادربزرگ، پدر، عمو و خواهرش) محکوم شد به اقامت در یکی از اردوگاه‌های کار اجباری در کره شمالی. جرم این خانواده، «خطای بزرگی» بود که پدربزرگ کانگ چول‌هوان، یکی از مدیران بلندپایه حکومت کمونیستی کره شمالی، مرتکب شده بود. کانگ چول‌هوان و خانواده‌اش پس از تحمل ده سال سختی‌های اردوگاه، آزاد شدند. اما این مرد جوان کره‌ای دو سال بعد از آزادی‌اش تصمیم گرفت از کره شمالی فرار کند زیرا به اتهام گوش دادن به رادیوهای غیرمجاز در آستانه دستگیری و اعزام دوباره به اردوگاه کار اجباری بود. کانگ چول‌هوان سرانجام از طریق چین به کره جنوبی گریخت. وی یکی از معدود جان به در بردگان از اردوگاه‌های کار اجباری در کره شمالی است که موفق شده صدای خود را به گوش جهانیان برساند. کانگ چول‌هوان در آکواریوم‌های پیونگ‌یانگ برای اولین بار پرده از اردوگاه‌های کار اجباری کره شمالی برداشته است. اهمیت این کتاب از حیث افشای شبکه اردوگاه‌های کار اجباری در کره شمالی برابر با کتاب «یک روز در زندگی ایوان دنیسوویچ» اثر الکساندر سولژنیتسین است؛ کتابی که برای اولین بار در سال 1962 جزئیات نظام اردوگاهی در شوروی سابق را افشا کرد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools