رازم را نگه دار

کتاب صوتی

کتاب صوتی رازم را نگه دار

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر لیوسا

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان بلند

خلاصه:

قرار گرفتن در چه موقعیتی شما را وامی‌دارد تا رازهای کوچک و بزرگ خود را افشا کنید؟ اِما، شخصیت اصلی کتاب صوتی رازم را نگه دار نوشته‌ی سوفی کینسلا در لحظاتی بحرانی که در آستانه‌ی مرگ قرار دارد، دست به چنین تصمیمی می‌زند. تصمیمی که عواقب پیچیده‌ای به همراه دارد و زندگی‌اش را دستخوش تغییر می‌کند.
درباره‌ی کتاب صوتی رازم را نگه دار

اِما در کتاب صوتی رازم را نگه دار، زنی جوان با قلبی بزرگ و روحیه‌ای سرکوب‌ناپذیر است که در شرکت پنتاکولا کار می‌کند و در پی آن است که جایگاه شغلی خود را ارتقاء دهد. او در ابتدای سفری کاری به گلاسکو، که بزنگاهی مهم در زندگی حرفه‌ای او به حساب می‌آید، در موقعیتی بحرانی قرار می‌گیرد: هواپیمایی که قرار است با آن به مقصد برسد دچار سانحه می‌شود و در لحظاتی ملتهب، پرتنش و آغشته به بیم مرگ، اِما تصمیم می‌گیرد رازهای خود را برای مرد غریبه‌ای که به‌شکلی اتفاقی در هواپیما کنار او نشسته، برملا کند.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده متین بختی

مدت زمان اثر: 12 ساعت و 11 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

هنر جنگ روانینویسنده: مایکل تی. استیونزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در استفاده از تاکتیک‌های جنگ روانی، مهم‌ترین اصل شناخت خود روانشناسی است.چیزی که شما را در جنگ روانی برتر می‌سازد از قضا درست همان چیزی‌است که به شما امکان دفاع خوبی در مقابل آن را می‌دهد.خواندن ذهن افراد مهم است چون کاری که شما می‌خواهید انجام دهید اداره‌کردن آن‌ها، جنگیدن بر سر قدرت با آن‌ها و تسلط بر افکار آن‌هاست. ”

دزیرهنویسنده: آن ماری سلینکوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ دختری جوان را تصور کنید که دو تن از قدرتمندترین مردان اروپا خواهان او هستند. به‌نظرتان چنین شخصیتی دارای چه ویژگی‌هایی است؟ احتمالا به زیبایی بی‌حدوحصر، اندام فریبنده، خانواده اشرافی، و ارثیه‌ی هنگفت اشاره می‌کنید. ازدواج پیش از هر چیز قراردادی مالی-اجتماعی است و هرچه بیشتر به گذشته برگردیم این عامل از اهمیت بیشتری برخوردار بوده، به‌خصوص وقتی از مردان صاحب قدرت صحبت می‌کنیم! با این حال ناپلئون بناپارت و ژان باتیست برنادوت هر دو شیفته‌ی دختر مردی حریرفروش شدند که از حیث ظاهر چندان هم متفاوت نبود و ماجراهایی شورانگیز را رقم زدند؛ رقابتی مسحورکننده که روایت آن را در کتاب صوتی دزیره از آن ماری سلینکو خواهید شنید. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools