چگونه صبح‌ها سرحال‌تر باشیم

کتاب صوتی

کتاب صوتی چگونه صبح‌ها سرحال‌تر باشیم

کتاب صوتی چگونه صبح‌ها سرحال‌تر باشیم

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

بیدارباشی برای خواب‌آلودهای صبحگاهی

نام اصلی:

ناشر: نشر پیدایش

سال چاپ: 1391

شابک:

خلاصه:

سحرخیزی و نشاط صبحگاهی هم یاد گرفتنی است.
این کتاب راحت ترین و بی دردسرترین روش ها را برای شادابی صبحگاهی به شما پیشنهاد می کند. روش هایی که وقت زیادی نمی گیرند و در خانه و محل کار به راحتی انجام می شوند.
جغد یا چکاوک؟ انتخاب با شماست.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار آرش رستمی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
ادیتور کیان شمس

مدت زمان اثر: 2 ساعت و 45 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

به زندگی قسمنویسنده: رنه کارلینوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب به زندگی قسم، رمانی نوشته ی رنه کارلینو است که اولین بار در سال 2016 منتشر شد. وقتی رمانی پرفروش از نویسنده ای اسرارآمیز به نام جی کولبی، حسابی سر و صدا به پا می کند، امیلین آن را با اکراه می خواند. امیلین به عنوان یک مدرس نویسندگی با مشکلات زیادی در حرفه و رابطه ی خود رو به روست و از همین رو، علاقه ی چندانی به خوشحال شدن برای موفقیت نویسنده ای جوان و بااستعداد ندارد. او اما از همان صفحه ی اول، شیفته ی داستان کولبی درباره دو شخصیت با نام های امرسون و جکسون می شود. این دو، بهترین دوستان دوران کودکی یکدیگر بودند که عاشق هم می شوند و امید به داشتن یک زندگی بهتر دارند. اما این داستان، درست همان داستان دوران کودکی تاریک و پر از رنج امیلین است، و این یعنی جی کولبی کسی نیست جز جیس: بهترین دوست و اولین عشق امیلین که سال هاست او را ندیده است. امیلین تصمیم می گیرد تا جی کولبی را پیدا کند اما آیا او برای دانستن حقیقت پشت داستان آمادگی دارد؟ ”

برف‌های کیلیمانجارونویسنده: ارنست همینگویRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ همینگوی در داستان برف‌های کیلیمانجارو درد و رنج مردی زخمی به نام هری را که پایش قانقاریا گرفته شرح داده‌است. او در این داستان دردهای مادی و معنوی هری را به تصویر کشیده و خاطرات گذشته‌اش را در لحظه‌های رهایی از درد بیان کرده‌است. این داستان تلفیقی از دردمندی آدمی و بی رحمی طبیعت است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools