مامان و معنی زندگی

کتاب صوتی

کتاب صوتی مامان و معنی زندگی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

"داستان‌های روان‌درمانی"

نام اصلی: Momma and the Meaning of Life

ناشر: نشر جامی

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-7057-32-4

دسته بندی: رمان/ دیدگاه/ اجتماعی

خلاصه:

کتاب مامان و معنی زندگی مانند سایر آثار یالوم رمانی در سبک روانشناسی است که شگفتی‌های موجود در قلب رابطه درمانی را می‌کاود و رویارویی نویسنده و بیمارانش را با ژرف‌ترین چالش‌های زندگی آشکار می‌سازد.این کتاب از متون علمی و رانشناسی است که برای فهم عامه مردم تنظیم شده‌است.دکتر یالوم سعی دارد تجربیات روان‌درمانی خود را در قالب داستان و به زیبایی تمام بیان کند و در این روایت جذاب، ما را با انواع اصطلاحات تخصصی آشنا می‌سازد.

بشنوید:

هنرمندان:
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: شهریور ماه 97

مدت زمان اثر: 12 ساعت

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

تازه‌های ماه‌آوا

در خلوت خوابنویسنده: فتانه حاج سیدجوادیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مجموعه داستان کوتاه «در خلوت خواب» نوشته ی «فتانه حاج سیدجوادی» است. این مجموعه هشت داستان را با عنوان های «رنگ تعلق»، «شیشه»، «در خلوت خواب»، «لالا»، «سمفونی حماقت»، «خرگوش»، «پوچ»، و «عرض زندگی» دربرمی گیرد. در بخشی از داستان «شیشه» می خوانیم: «من آدمی هستم که همیشه دیر رسیده ام. هنوز هم دیر می رسم. در این دیر رسیدن ها هرگز خود مقصر نبوده ام بلکه مانند برگی که روی آب افتاده باشد، در طی مسیر، مرتب و ناخواسته به این شاخ و آن خس و خاشاک گیر کرده ام و دیر رسیده ام. من دیر رسیدم و در نتیجه با وجود آن که در شرق، سرزمینی که در آن قدم نوزاد پسر همیشه مبارک است متولد شده بودم، مرا نمی خواستند. زیرا من آخرین فرزند یک خانواده ی پراولاد بودم و ناخواسته متولد شده بودم. پدر و مادرم با داشتن داماد و عروس از تولد من که ناگهان چون مهمان ناخوانده ای از راه رسیده بودم، مکدر بودند. من از این جهت با پسرعمویم تفاوت بسیار داشتم. او نخستین و تنها پسر خانواده ی خود بود که با نذر و نیاز فراوان و ناز و ادای بسیار متولد شده بود.» ”

سلام دوستت دارمنویسنده: شانا شاپیروRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابی روشن، پر مهر و خردمندانه که تمرینات آن می تواند زندگی تان را دگرگون سازد. این کتاب نشان می دهد که چگونه مغزتان را برای شادی و خوشبختی تربیت کنید. خودت را دوست بدار و دنیای خودت و دیگران را دگرگون ساز ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools