شیر سیاه

کتاب صوتی

کتاب صوتی شیر سیاه
اثری از
نویسنده الیف شافاک

نام اصلی:

ناشر: نشر 360درجه

سال چاپ: 1394

شابک:

خلاصه:

افسردگی زایمان پدیده‌ای است که بسیاری از زنان پس از به دنیا آوردن فرزندشان آن را در سطوح مختلف تجربه می‌کنند. الیف شافاک نویسنده‌ی کتاب شیر سیاه هم از این قاعده مستثنا نبود. او پس از تولد نخستین فرزندش در سال 2006 به افسردگی شدیدی دچار شد که البته برای او آورده‌ای ارزشمند داشت و بذر ایده‌ی خلق این کتاب را در ذهن او کاشت. الیف با این اتفاق تعادل میان زندگی شخصی و کار هنری‌اش را از دست داد. اتفاقی که برای یک نویسنده می‌تواند به‌مثابه‌ی یک فاجعه‌ی هولناک باشد. شافاک حالا کودکی به دنیا آورده بود که با دستان کوچکش و مشت‌شده‌اش تمام کلمات مادرش را از او گرفته بود. گویی او به جرگه‌ی «زنان ساده‌ی کامل» ی که فروغ فرخزاد در شعر وهم سبز از آن‌ها سخن می‌گوید پیوسته بود. زنانی که به‌قول فروغ در شکاف گریبانشان همیشه هوا، به بوی شیر تازه می‌آمیزد. اما این تمام چیزی نبود که الیف شافاک از زندگی می‌خواست. او حالا شبیه آخرین سطرهای شعر وهم سبز، صدای پایش از انکار راه برمی‌خاست، و یأسش از صبوری روحش وسیع‌تر شده بود.

هنرمندان:

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی جنون کتاب جنون کتاب

آلیسون هوور بارتلت

کتاب صوتی ساعت بی عقربه ساعت بی عقربه

کارسون مک کالرز

کتاب صوتی آنک نام گل آنک نام گل

اومبرتو اکو

کتاب صوتی گزارش محرمانه گزارش محرمانه

تام راب اسمیت

کتاب صوتی کودک 44 کودک 44

تام راب اسمیت

تازه‌های ماه‌آوا

تمرکز ده دقیقه‌اینویسنده: دنیل والترRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ دنیل وارتر در این کتاب 25 روش به شما یاد می دهد که به کمک آنها می توانید روزی پر از تمرکز و عاری از حواس پرتی داشته باشید. با در اختیار داشتن این دانش، می توانید بیشترین بازدهی را از ساعات کارتان استخراج کنید و از عوامل حواس پرتی حذر نمایید. اغلب تکنیک های معرفی شده در این کتاب نهایتا ده دقیقه در روز از شما زمان می برند و حتی گاهی کمتر. ”

فکرهای خصوصینویسنده: یاسمن خلیلی‌فردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ یاسمن خلیلی‌فرد در مجموعه داستان‌های فکرهای خصوصی سعی کرده تا به روابط و دغدغه آدم‌های امروزی بپردازد. او مشکلات جامعه مدرن را جان‌مایه‌ی داستان‌های این کتاب قرار داده است و در بیشتر داستان‌های این مجموعه می‌بینیم که طبقه‌ی متوسط جامعه چطور با گرفتاری‌ها و دغدغه‌هایی از جنس اجتماع امروز خود ما دست و پنجه نرم می‌کنند. خلیلی فرد در داستان‌های قبلی هم رویکرد اجتماعی خود را نشان داده است. او به زبانی ساده و صمیمی توانسته در این مجموعه هم مخاطب را با مردم جامعه‌ آشناتر کند. به نوعی می‌توان گفت که این کتاب پلی است بین خواننده و جامعه. داستان‌های این مجموعه قهرمان‌پرور نیستند آن‌ها شخصیت‌هایی هستند از بین خود ما و مردمی که هر روز با آن‌ها مواجه هستیم. قصه‌هایشان ملموس و باورپذیر است و فاصله آن‌ها با ما بسیار کم است. فضاسازی و خلق شخصیت‌های این کتاب به عشق، نفرت، حسرت و ناکامی‌هایی گره خورده‌اند که مخاطب گاهی در معرض قضاوت و گاهی با همدردی در انتظار سرنوشت آن‌هاست. یکی دیگر از نکاتی که خواننده را برای انتخاب این کتاب مجاب می‌کند تقابل شخصیت‌های این داستان‌ها با اصول و سنت‌هاست که در نوع خود با مهارت و ریزبینی نوشته شده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools