پینگ

کتاب صوتی

کتاب صوتی پینگ

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

قورباغه‌ای در جستجوی برکه‌ای جدید

نام اصلی:

ناشر: نشر شبگیر

سال چاپ: 1399

شابک:

خلاصه:

کتاب پینگ: قورباغه‌ای در جستجوی برکه‌ای جدید نوشته استوارت ایوری گلد، داستانی انگیزشی درباره خودباوری، غلبه بر سختی‌ها و موانع و ایجاد تغییر در زندگی است و به شما یاد می‌دهد برای اینکه زندگی بهتر و آینده‌ای روشن‌تر داشته باشید، باید تلاش کنید و ناامید نشوید.
پینگ داستانی ساده و الهام‌بخش درباره قورباغه‌ای است که به خاطر توانایی‌اش در انجام پرش‌های بلند، شهرت دارد. برکه‌ای که پینگ در آن زندگی می‌کند مدتی است کم آب شده به همین دلیل او می‌خواهد به جایی بهتر برود. او در میان راه با جغد آشنا می‌شود، پرنده‌ای که در حقیقت یک معلم با بصیرت است و از خرد و دانشش استفاده می‌کند تا پینگ را متقاعد کند قبل از رسیدن به مقصد یک سفر درونی و معنوی داشته باشد. در طول سفر همه‌چیز طبق برنامه پیش نمی‌رود و این جغد و قورباغه هر دو با هم چالش‌های جدیدی را تجربه می‌کنند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار فروغ بهرامی
ادیتور کیان شمس
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 37 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ دکتر ویلیام گرین رئیس بخش درمان ناخوشی‌های روانی بیمارستان هنگ کنگ درباره این کتاب می‌گوید: با آنکه آلن کار در کار خود مدعی داشتن تخصص در تغییر رفتار نیست، باید این واقعیت را پذیرفت که در میان این همه روان‌شناس و متخصص ناخوشی‌های روانی که در ابداع شیوه‌ای ساده و کارآمد برای ترک سیگار عاجز مانده‌اند ، وی به موفقیت در خور تحسینی دست یافته‌است. ”

ابرابلهنویسنده: ارلند لوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ نویسنده با لحنی موجز و صمیمی به مسائل هستی‌شناسانه پرداخته و با نگاهی ساده به روایت مسائل پیچیده‌ای رفته که حرف زدن راجع به آن خود الفبای خاصی را می‌طلبد. جهانی که نویسنده ترسیم کرده دچار چنان سکوتی است که در تمام نقاط داستان مشهود و قابل لمس است. البته این سکوت تا انتهای داستان حاکم است یعنی تا آنجا که شخصیت داستان به امریکا سفر می‌کند. بعد از رفتن او به نیویورک فضای داستان رنگ و بوی دیگری گرفته و به گونه‌ای شلوغ و بی‌بند و بار به چشم می‌آید. خلوت بودن فضای داستان بیش از هر چیز بر تنهایی قهرمان داستان تاکید دارد. مهمترین شاخصه «ابر ابله» تنهایی آن است. تا آنجا که به نظر می‌رسد در جهانی که پیش رویمان قرار دارد او تنها جنبنده آن است. اما «ابر ابله» برای فرار از تنهایی و انزوایش به اشیا پناه می‌برد و خود را با آنها می‌شناسد. روایت داستان اول شخص است و قصه اصلی روی مرز باریکی بین شرح حال و داستان حرکت می‌کند. «ابر ابله» ما را به یاد دو شخصیت مهم در تاریخ رمان می‌اندازد که هر کدام به شکلی دردناک استعاره‌ای از انسان قرن بیستم بودند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools